Egyéb

Teszteld le magad! Találd meg a kutyát a képen 8 másodperc alatt.

Az optikai illúziók vizuális jelenségek, ahol az agyunk valami mást érzékel, mint a valóság. Meg tudnak minket téveszteni, úgy érezhetjük, hogy dolgok valójában nincsenek ott, vagy becsaphatják a szemünket, hogy olyan dolgokat lássunk, amik nem léteznek.

 

 

 

Régen az emberek ezeket az optikai illúziókat boszorkányságnak, démonoknak vagy gonosz szellemeknek tulajdonították. Később a tudósok rájöttek, hogy az agyunk trükköket játszik velünk, és mindez különböző észlelések miatt történik. Az optikai illúzió képek gyakran egyszerű formákat használnak, például háromszögeket, köröket, négyzeteket, téglalapokat stb. Ezeket a formákat különböző módon rendezik el, hogy az illúziót létrehozzák. A cél az, hogy meglássuk azt, ami valójában nincs ott, vagy ami szó szerint a szemünk előtt rejtőzik. Készen állsz egy nehéz kihívásra, ami el fog bűvölni?

Ebben a képes rejtvényben egy víz alatti jelenetet láthatsz. Egy teknős úszik a vízben, boldogan mosolyogva, mögötte pedig egy halakból álló csoport van. Az vízben egy kidőlt fa is található, és láthatóak vízinövények is ezen az optikai illúzió képen. Most pedig van valami a képen, ami nem odaillik. Talán azt kérdezed, mi lehet az? Ebben a képes rejtvényben egy kutya van elrejtve. Most már rajtad a sor, hogy megtaláld a kutyát ezen a képen, ráadásul az időkorlátot is figyelembe véve. Ennek az optikai rejtvénynek az időkorlátja 8 másodperc. Szóval, készülj fel, mert az idő most már elindult.
Sok sikert!

MEGOLDÁS:

A megoldást erre a problémára a cikk végén feltárjuk. Azonban szeretnénk kérni, hogy ne csalj. A kutyát megtalálni ebben az optikai illúziós tesztben egyszerű. Mindössze annyit kell tenned, ha sikeres akarsz lenni, hogy alaposan megfigyeled a képet, és könnyedén rábukkansz majd a kutyára.
find the dog underwater solution




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?