Egyéb

Az európaiak a hörcsögeiket is megeszik majd – üzeni Oroszország bizarr karácsonyi reklámja

Egy európai család karácsonyait mutatják be, akik 2021-ben még vidámak, 2022-ben a hidegben ülnek, 2023-ban pedig már a kislány ajándékba kapott hörcsögére is ráfanyalodnak.

 

 

 

Kedves karácsonyi kisfilmként indul a Russian Today nevű orosz propagandacsatorna által terjeszett legújabb reklám. Egy boldog, európai családot látunk, szépen feldíszített karácsonyfával, ünnepi fényekkel és a „Csendes éj” dallamának aláfestésével. Egy kislány egy cuki hörcsögöt kap ajándékba, a fején egy kis piros masnival, aminek láthatóan nagyon örül. A feliratból az is kiderül, 2021 karácsonyán járunk.

Egy évvel később, vagyis idén karácsonykor már korántsem ilyen idilli a helyzet.

A lakásban sötét van, egyetlen gyertyával és egy zseblámpával világítanak. A karácsonyfa fényeit csak úgy sikerült meggyújtani, hogy a hörcsög vadul rohan a futókerekében, amihez hozzáeszkábálják a fények kábeleit. Vagyis a hörcsög termeli az áramot. A család vastag takarókba burkolózva ül a pamlagon.

Újabb egy év múlva, vagyis 2023-ban már teljesen sötétben, kitört ablakok előtt ül az európai család. Mindenki nagyon szomorú. A kislány kedvtelenül nézegeti a levesét. Aztán egyszercsak az apa torkán akad a hörcsög masnija. Az anyuka csendre inti férjét, nehogy a kislány is észrevegye, mi történt. A férfi azonban öklendezve felpattan és elrohan az asztaltól.

A Russian Today ezután boldog „oroszellenes” karácsonyt kíván.

Majd felhívja a figyelmet, hogy bár az RT csatornát betiltották Európában, VPN-en még elérhető, ha a nézők kíváncsiak rá, hol is játszódik a bemutatott jelenet.

Íme a teljes videó:

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?