Celeb / Híresség

Tóth Gabi megdöbbentő vallomása Krausz Gáborról és a válásukról: a könnyeivel küszködve mondott el mindent az énekesnő

A válása után először ált kamerák elé Tóth Gabi, hogy elmondja, mi is történt valójában közte és Krausz Gábor között. Azt mondta, a róla terjedő valótlan pletykákra akar reagálni, illetve üzenni szeretne azoknak, akik hasonló cipőben járnak: minden embernek jár a boldogság, akár van gyerek, akár nincs, és ha egy kapcsolatot nem lehet megmenteni, ki kell lépni belőle.

 

 

 

– Sajnos, a kudarcot volt nehéz megélni, mert egy szerető családból jövök, ahol egyben van mindenki. De hiszem azt és a mai napig kiállok azért, hogy aki nem boldog abban, amiben él, merjen a szívére hallgatni, ha van gyerek, ha nincs, mert minden embernek jár a boldogság – mondta a könnyeivel küszködve az énekesnő.

„Hiszem azt, hogy a Gáborral nekünk sokkal jobb viszonyunk van így, mintha kapcsolatban maradtunk volna” – mondta Tóth Gabi a Tények plusz kamerái előtt. Az exkluzív interjúban a Sztárban Sztár leszek! mestere őszintén beszélt a tegnap debütáló, „Átkozott nyár” című dalának hátteréről, amelyet férjével, Krausz Gáborral való szakításuk időszaka ihletett.

Sokáig gondolkodott, hogy megszólaljon-e, megvédje-e magát. – Olyan mérhetetlen pletykaáradat indult el rólam úgy, hogy senki nem is tudott semmit. Tényszerűen voltak leírva dolgok, amiknek nem volt valóságalapja. Nincs közük a valósághoz. És gondolkodtam, hogy megvédjem-e magam…

Nem aláztam meg senkit, jóban vagyok a Gáborral, tisztességesen megbeszéltük a dolgokat.

– Nem tartozik mindenkire, mi van a négy fal mögött. Nyilván, amikor már kezdett elfáradni ez a kapcsolat, sokkal kevesebbet posztoltunk Gáborral. És mindenhez két ember kell, ez nagyon fontos – mondta sokat sejtetően. – És azt gondolom, mindketten mindent megtettünk azért, hogy ez a házasság működjön – mesélte Gabi, hozzátéve: erről szólt az elmúlt egy évük.

– Óvatosan fogalmazok, mert az számít, hogy amikor a Hanni nagy lesz, érezze a szeretetünket akkor is, ha nem vagyunk együtt, mert tiszteljük egymást a Gáborral, és Hanniért örökké hálás leszek neki.

Kinél van a kislányuk?

– Nagyon jó édesapa a Gábor… Közösen neveljük Hannit, nem a Gábor neveli, ahogy írják. Nálam van a Hanni, aki minden héten megy az édesapjához.

És mi van a boldog jelennel és a szerelemmel?

– Csodák történnek velem nap mint nap. Olyan csodára megyek haza mindennap, amire mindenki vágyik.Nagyon stabil hátországom van, illetve egy szellemi partnerem, olyan kapcsolódás, amit senki sem lát. És ezért nagyon hálás vagyok. Én egy nagyon érzékeny lelkű csajszi vagyok, van egy kislányos énem, aki azt akarja, hogy mindenki szeresse. De olykor bekapcsol a felnőtt Gabi is, aki nem akarja, hogy mindenki szeresse. Nem mondom, hogy könnyű ez… – tette hozzá.

Az Átkozott nyár című dal televíziós premierjét most vasárnap, a Sztárban Sztár leszek 6. élő show-jában láthatják a nézők. Gabi a műsor extra produkciójaként énekli el a dalt, amiben egy nagy dobásra is készül, ugyanis a produkcióban ő maga is táncolni fog.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?