Celeb / Híresség

Gáspár Győző egy Orbán Viktor-os rendszámú Ferrariban pózol a Romantic új klipjében? – „Szeretem a Viktorokat”

Január elején örömmel jelentette be Gáspár Győző, hogy már hivatalosan is a Fidesz tagja lett. Ezután a legújabb videóklipjükben, egy OV 22-es feliratú tűzpiros Ferraraiba szállt be. Puszta véletlen lenne?

 

 

 

A Romantic frontembere, Gáspár Győző sosem tagadta, hogy szimpatizál Orbán Viktor miniszterelnökkel: még olyan erős kijelentések is elhagyták a száját, hogy az életét adná a miniszterelnökünkért:

„Ha kell, még a véremet is adom a miniszterelnök úrért! Ha azon múlik, akkor odaadom a véremet! Lőjenek le a miniszerelnök úrért! Képes lennék háborúba menni érte! „

Januárban pedig bombaként robbant a hír, hogy végre hivatalosan is a Fidesz tagjának tudhatja magát Győző, miután átvette a tagkártyáját. Ezután egy újabb nagy dobással rukkolt elő a showmant, de ezúttal a politikától a zene világába tért vissza: ugyanis bejelentették, hogy újra visszatér a Romantic, amellyel óriási tervekkel készülnek a 2023-as évre.

Az együttesnek már meg is jelent az első klipje a nagy visszatérésük után, amelyben egy fiatalos, rózsaszín színvilágot varázsolnak a nézők szeme elé, a „Pedig az életben” című számuk kíséreteként.

Azonban a szemfülesek észrevehettek egy különös részletet is a videóklipben: Győző ugyanis egy vadítóan piros luxus Ferrarai mellett szerepel, amelynek a rendszáma OV 22. – szúrta ki a Telex szerkesztősége. Furcsa egybeesésnek tűnhet az eset, azonban a dal sorai szerint ilyen esetek nincsenek: „Az életben sohasincs véletlen” – szól a refrén a Romantic új slágerében. Így a lap megkereste az előadóművészt, aki csak ennyivel kommentálta az esetet:

„Nem vettem észre, de örülök, hogy így alakult, szeretem a Viktorokat.”

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?