Celeb / Híresség

Tombol a botrány, Alekosz először szólalt meg a balhés „szakítását” követően: „El akarták törölni az Alekosz-jelenséget, két nap ultimátumot kaptam”

Alekosz egészen meglepő őszinteséggel beszélt a személye körül kialakult botrányokról és végérvényesen lezárta Varsányi Rékával folytatott kapcsolatát.

 

 

 

Mostanra nem túlzás kijelenteni, hogy a TV2 óriásit robbantott azzal, hogy a magyar realityk legismertebb, ám egyben legmegosztóbb alakját, Nagy Alekoszt választották az idei Ázsia Expressz egyik fő arcának.

Bár az izomceleb körül a műsorban is állandó a feszültség, tagadhatatlan tény, hogy a média minden egyes epizód után az ő nevétől hangos, legyen szó akár szórakoztató megmozdulásairól vagy éppen bicskanyitogató stílusáról.

Az utóbbi időben azonban a műsor és a közvélemény is inkább Alekosz és a vele Mexikóban kalandozó Varsányi Réka kapcsolatáról szólt, mellyel kapcsolatban rengetegen nehezményezték, hogy a görög milyen módon viselkedik a rá folyamatosan szerelemmel pillantó Rékával.

A két szereplő viszonyával kapcsolatos háborgás pedig nem csitul, sőt talán épp a napokban ért a csúcsra! Réka ugyanis egy Lakatos Leventének adott interjúban szétboncolta Alekosszal való viszonyát, majd kijelentette, végleg szakított az izomcelebbel.

Ez a kijelentés kifejezetten érdekes, mivel korábban mind a ketten kijelentették, hogy igazából nincsenek együtt, pusztán barátok, amibe olykor extrák is beleférnek. Réka többet szeretett volna, Alekosz pedig nem. A történet itt véget is érhetett volna, ám a botrány talán éppen csak most robbant ki igazán.

Réka interjúban elhangzott kőkemény állításaira ugyanis több napos hallgatás után most maga Alekosz is reagált, méghozzá egy 35 perces mélyinterjúban, melyet nem másnak, mint Ábrahám Róbertnek adott, az ismert műsorvezető stúdiójában.

Azt, hogy ez a téma mennyi ember fantáziáját képes megmozgatni, talán jól mutatja, hogy Ábrahám Róbert is meglepően hosszú idő után vetette bele magát újra valamijen bulvár témába.

Izgalomból pedig akad is bőven, Alekosz ugyanis tényleg mindenről kitálal. A beszélgetésből kiderül, hogy Réka interjúja után Alekoszt megfenyegették, hogy eltűntetik a médiából, de arról is beszámolt, hogy a születésnapján Réka egy másik nővel „csalta meg” őt. Szó van itt pénzről, kirúgásról, hármas szexről… az indulatok nem csillapodnak.

Mutatjuk a videót:


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?