Celeb / Híresség

„Mondd, hogy legyek így csendes feleség?” – Megjelent Tóth Gabi új dala, amiben arról énekel, hogy magányos és fáradt

Megjelent Tóth Gabi új dala, amiben a válásáról énekel.

 

 

 

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, Tóth Gabi a múlt héten jelentette be, hogy hamarosan új dallal lepi meg a rajongóit, ami az elmúlt időszak nehézségeiről szól majd, így valószínűleg a válásáról is. Új dala az eredeti tervek szerint a múlt héten debütált volna a videóklippel együtt, ám az énekesnő ezt egészségi okok miatt elhalasztotta. A rajongóinak viszont már nem kell tovább várnia.

„Mindig is különc voltam, ez nem újdonság, ezért igyekeztem megtalálni azokat az embereket, akik ezt megértik és elfogadják. Hiszem azt, hogy helyre tudom hozni, amit elrontottam , amiben hibáztam. De ez vagyok én” – kommentálta a dal megjelenését az Instagram-oldalán Gabi.

„Mindenhez két ember kell, nem csak rajtunk múlnak életünk fontos döntései. Ezzel a dallal szeretném elmondani azt, amit eddig nem tudtam, vagy inkább nem akartam. Most úgy érzem, ennek is eljött az ideje. A címadás nem véletlen, hisz azt üzeni, hogy az életünkben sajnos előfordulnak fájdalmas pillanatok, amiket nehéz megélni, viselni. Ez a nyár kemény volt, de szerencsére az, amim van, az enyém, és nem veheti el tőlem senki” – fogalmazott.


A dal a „Végzetes nyár” címet kapta, ami során az énekesnőnek „nem volt más társa, csak a magány”. Gabi „bukott szerelemnek” nevezi Krausz Gáborral való kapcsolatát, és arról énekel hogy elfáradt és nem tudja, Isten milyen nehézséget szánt még neki.

„Itt hagytad hát nekem a zenét,

Mondd, hogy legyek így csendes feleség?” – szól a szöveg.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?