Celeb / Híresség

Komoly betegsége és kórházi kezelése után Tóth Gabi megjelent a Sztárban Sztár leszek! élő adásában

Még egy nappal az élő adás előtt is kétséges volt, hogy Tóth Gabi képes lesz-e részt venni a Sztárban Sztár leszek! ötödik élő adásában, hiszen néhány nappal ezelőtt még kórházban kezeltek.

 

 

 

Mint, ahogy arról a Blikk korábban beszámolt, a TV2 műsorának negyedik élő adása után rögtön orvoshoz vitték Tóth Gabit, mivel erős mandulagyulladással küzdött, ami végül odáig fajult, hogy kórházba kellett vonulnia.

Az orvosi kezelések ellenére még napokkal később is kétséges volt, hogy ilyen betegséggel vállalja-e a műsort Gabi. A mester állapotáról a TV2 is kiadott tegnap egy közleményt, amiben arról beszéltek, nem tudták elérni az énekesnőt, így szombaton még bizonytalan volt, hogy ki ül-e majd valaki Tóth Gabi székében.

Végül az ötödik élő műsorban feltűnt Gabi a megszokott helyén, és szemmel láthatóan már sokkal jobb állapotban van, hiszen most is erőteljesen küzd a versenyzőiért. A mester fiatal játékosainak azonban nem volt könnyű dolguk. Hiszen ma úgy kellett színpadra állniuk, hogy Tóth Gabi a betegsége miatt nem tudta őket segíteni, így egyedül készültek fel az 5. élő adásra, kérdés, hogy ez elég lesz-e a vasárnapi adásban.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?