Életmód

Elsírta magát egy influenszer, mert 8 órát kell dolgoznia

Van, aki nehéz fizikai munkát végez, máshol túlórázni kell, és olyan is előfordul, hogy nincs szabadnapja az embernek, vagy éppen semmibe nézik a munkahelyén. Egy amerikai influenszer viszont csak amiatt sír, mert 8 órát dolgoznia kell – vette észre a Bors. TikTok videóját eddig több, mint másfél millióan néztek meg.

 

 

 

A New Jersey-ben élő Brielle most fejezte be a főiskolát. Mivel az influenszerkedésből nem tud megélni, kénytelen dolgozni. A netre feltöltött felvételt, amelyen kisírt szemekkel magyarázza, miért borzasztó 8 órányi munka, az első munkanapja után készítette. Ebből kiderül, hogy utaznia is kell, mivel New York-i munkahelye az otthonától 1 órányira van. Szeretne Manhattanben lakni, de nincs rá pénze. Azt mondja, ilyen munkabeosztással ideje sem marad majd semmire. 

Ez, hogy 9-től 5-ig kell dolgozni, őrültség”

– teszi hozzá.

@brielleybelly123

im also getting sick leave me alone im emotional ok i feel 12 and im scared of not having time to live

♬ original sound – BRIELLE


18.15-re érek haza. Csak enni akarok és aludni. De nincs erőm főzni. Nincs erőm edzeni, vagy a barátaimmal találkozni. Ha így kell dolgoznom, nem lesz magánéletem, nem tudok semmit csinálni”.

Egyes kommentelők egyetértettek vele. Arról írtak neki, hogy nehéz egyensúlyt teremteni a munka és a magánélet között, mások viszont arra emlékeztették, hogy sok nő munka után még otthon is dolgozik. Foglalkozik a férjével, meg a gyerekeivel, mos, főz, takarít, és nem posztol „hülyeségeket” a közösségi oldalra.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?