Celeb / Híresség

Frenetikus kerekség, Vajna Timi popsija olyan tökéletes, mintha az égiek formálták volna

Vajna Tímea bikinire vetkőzött, majd pózolt egyet a kamerának.

 

 

 

A 2019-ben elhunyt sztárproducer, Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea az Egyesült Államokban kezdett új életet, és állítólag jelenleg is mindent megtesz azért, hogy végre babája lehessen a szerelmétől, aki már egy ideje el is jegyezte őt, és az is elképzelhető, hogy titokban már össze is házasodtak. Úgy tűnik, hogy nagyon nehezen jön össze nekik a gyermekáldás, de természetesen nem adják fel, hiszen valószínűleg már csak ez kell nekik ahhoz, hogy igazán boldogok lehessenek.

Vajna Tímea manapság elég ritkán posztol az Instagram oldalára, pedig sokan azért kezdték el követni őt, mert rendszeresen rak ki magáról dögös képeket. A híresség sosem félt megmutatni a világnak a tökéletes alakját, mostanában pedig nagyon hiányolják a rajongói az eddig megszokott, csábító fotókat – de nem kell aggódni, Vajna Timi visszatért, ráadásul egy igazán vadító felvétellel.

A képen éppen a tengerparton pózol Vajna Tímea egy aprócska, fekete bikiniben és napszemüvegben, közben pedig olyan kerek popsit villant, mintha körzővel rajzolták volna – a látvány egyenesen mámorító, a híresség jobb formában van, mint valaha, így nem csoda, hogy csak úgy özönlenek a dicsérő kommentek.

Vajna Tímea mindig tudja, hogy mi kell a hűséges hódolóinak, rajongóinak, és még egy ennyire nehéz, megterhelő időszakban is gondol rájuk ilyen bevállalós fotókkal. Reméljük, hogy minél hamarabb összejön neki a baba, és végre igazán teljes lehet az életük a párjával – addig pedig bárki megcsodálhatja a hírességet, aki valóban elképesztően jól néz ki ezen a felvételen:

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?