Celeb / Híresség

Megtört a jég: Manuel elárulta, miért nem fizette vissza évekig az állatotthontól ellopott pénzt

Manuel végre megszólalt a lopásos ügyéről, elárulva, miért nem fizette vissza az összeget évekig.

 

 

 

A Blikk is megírta korábban, hogyManuel 2017-ben két barátjával ellopta a Noé Állatotthonból az adománygyűjtő ládát az abban lévő pénzzel együtt.Bírósági tárgyalás helyett mindhárom fiút 50 óra közmunkára kötelezték, amelyet nyolc hónap alatt kellett ledolgozniuk.

A menhely szóvivője, Schneider Kinga a Blikknek úgy nyilatkozott évekkel ezelőtt, hogy örülnének neki, ha a fiúk ezt az 50 óra közmunkát náluk töltenék le. Manuel mindent vállalt és megígért az állatotthonnak, viszont egészen mostanáig nem tette jóvá a cselekedetét.

Az eset nagy felháborodást keltett az elmúlt napokban, tegnap azonban Schneider Kinga váratlan fordulatról számolt be a közösségi oldalán: Manuel átutalta a Noé Állatotthon Alapítvány számlájára az eddig elmaradt kártalanítás összegét, megtoldva még segítséggel. Sokáig húzódott a kényes ügy, Manuel pedig először szólalt meg a történtek után, bocsánatot kérve.

„A felelősség az enyém. A Covid alatt elkezdődött egy közös ötletelés a Noé Állatotthonnal, hogy milyen módon tudom rendezni velük az ügyeimet, illetve hogyan tudom segíteni a munkájukat. Az ötlet az volt, hogy csináljunk közösen egy nyílt napot, közönségtalálkozót vagy hasonlót, de – sajnos – a vírusidőszak alatti szabályok az ilyen találkozókat ellehetetlenítették. A Covid után beindult az élet, rengeteg munkám lett, de ez persze, nem mentség. Azóta felvettem a kapcsolatot az állatotthonnal és rendeztem a tartozást. Természetesen megígérem, hogy a jövőben erről mindenkit folyamatosan tájékoztatok, hogy ne állhasson elő soha többé ilyen helyzet. Minden érintettől bocsánatot kérek” – nyilatkozta az nlc.hu-nak a The Voice coacha.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?