Celeb / Híresség

Jákob Zoltán meglepő vallomása: „Börtönben nőttem föl” – videó

Jákob Zoltán különleges helyre vitte Edinát A Nagy Ő-ben, elárulva, hogy egy börtön volt az otthona.

 

 

 

A Nagy Ő-ben egyre izgalmasabb randevúk követik egymást: Bettit Párizsba vitte álomutazásra Jákob Zoltán, előtte viszont egy autóversenyzős napot tartott Edinával. A tegnapi adásban pedig a szülővárosába vitte el Edinát, mivel ő nyerte el a hazatérés kulcsát az utolsó rózsaceremónián.

Zoliék egy piros cabrióval megérkeztek a börtönnek is helyet adó településre, Állampusztára, ahol a milliárdos felnőtt. A Bács-Kiskun vármegyei település különleges hely, ugyanis ebbe a községbe csak egy sorompón keresztül tudnak bejutni az ott lakók, az ott dolgozók, illetve azok, akik hazalátogatnak.

Nem mindenki születhet olyan helyre, ahova csak sorompón keresztül lehet bejutni. Utoljára gyerekkoromban voltam itt, ez Állampuszta, ez egy börtön. Tudtad, hogy ez itt egy börtön? Egy börtönben nőttem föl– mesélte Edinának, hozzátéve: ez azért érdekes hely, mert a fogvatartottak közül sokan a környező területeken mezőgazdasági munkákat végeznek, így a környék biztonságát nagyon szigorúan védik.

Az apukám és az anyukám ideköltözött, mert innen jártak munkába. Az apukám a parancsok sofőrje volt, egyben a tanácsadója és a jobb keze– osztotta meg a választottjával Zoli, mire Edina meglepődött:

– Ez durva, én azt hittem, hogy valamit csináltál – nevetett.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?