Celeb / Híresség

Alekosz durván megalázta a párját az Ázsia Expressz forgatásán: mexikói nővel akart ágyba bújni

Alekosz majdnem felszedett egy nőt Mexikóban, párja akadályozta meg az együttlétet.

 

 

 

A TV2 megannyi műsorral indította be az őszt: megérkezett a képernyőre a Nagy Ő, szombatonként pedig már a Dancing with the Stars táncos műsort is láthatjuk. Hétköznap esténként azonban az Ázsia Expressz is helyet kap, ahol minden nap újabb izgalmak történnek a versenyzőkkel. Kedd este sem volt hiány meglepő dolgokból, főleg Alekosz miatt, aki beszólásaival és tetteivel egyből magára tudja vonni a figyelmet. 

AZ EGYKORI VALÓSÁGSHOWHŐS ÉS PÁRJA, RÉKA EGY IGAZÁN KÜLÖNLEGES SZÁLLÁSHELYET TALÁLTAK MAGUKNAK, MÉGHOZZÁ AZÉRT, MERT A SZÁLLÁSADÓ HÖLGY EGY SZEMPILLANTÁS ALATT MEGTETSZETT ALEKOSZNAK.

A hölgy pedig még vacsorát és italt is adott a párosnak, Alekosz azonban ennél többre vágyott. Az esti mulatás után és táncolás után ugyanis a mexikói hölgyet ágyba akarta vinni, ám ezt Réka nem díjazta, ami később konfliktust okozott közöttük.

Remélem a maxikói nő is megtanít engem azért valamire

– mondta a kameráknak Alekosz a tegnapi adásban, aki szerint a befogadó nő egy elhanyagolt feleség, akinek nem lehet nemet mondani.

A versenyző aztán reggel dühösen ébredt fel és ki is feljezte Rékának, hogy mennyire nincs jól, amiért nem engedte neki az együttlétet a mexikói nővel. Szerinte ilyen alkalom csak egyszer adódik, ám a hölgy Réka beleegyezésére várt, mivel nem tudta milyen viszonyban vannak egymással. 

Alekosz tette miatt most népharag zúdult rá kis híján, Facebook-oldalára egyre csak záporoznak a kommentek, amelyben a tévénézők egyszerűen nem értik, hogyan lehetett ilyen és miért bánik ennyire tiszteletlenül Rékával.

Inkább becsüld meg a Rékát, pont Ő az igazi társ, csak Te vak vagy nagyon! De majd elviszik tőled és akkor rájössz mekkora a veszteség! – írta egy kommentelő Alekosz Facebook-bejegyzéséhez. 

– Több ilyen asszonyod nem lessz,ha Réka nem lett volna, elsőnek esel ki – jegyezte meg egy másik hozzászóló. 

– Tegyük fel, hogy létrejött volna az együttlét a mexikói hölggyel. Akkor a feladatokban is jobban teljesítettél volna és ott lettetek volna az első kettőben? De ott voltak a kamerák az sem lett volna vissza taszító? Én mivel rajongód voltam, a múlthéten is azon szorítottam, hogy ne ti essetek ki a játékból. A héten is szorítok ,de ahogy elnézem nem sokáig maradtatok bent – fejtette ki egy volt rajongó. 

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?