Celeb / Híresség

Gáspár Győző teljesen kiakadt, amiért lánya nem került be a Miss Influencer TOP 50-es mezőnyébe: „Kamu verseny, kamu szervezéssel, gratulálok mindenkinek!”

Gáspár Győző szerint kamu a Miss Inluencer Hungary nevezetű szépségverseny. A Romantic frontembere valószínűleg azért akadhatott ki, mert lánya, Virág nem került be az 50 legjobb jelölt közé.

 

 

 

Dubaj után idén először Magyarországon is megrendezik az influenszerek szépségversenyét, melyre olyan közismert hölgyek is jelentkezetek, mint Szarvas Andi, Gáspár Virág, Opitz Barbi vagy Molnár Gusztáv exe, Fazekas Vivien. A hétvégén kialakult a TOP 50-es mezőny, ahová Győzike kisebbik lánya nem került be, ami showmant valószínűleg rosszul érintette.

Kamu verseny, kamu szervezéssel, gratulálok mindenkinek! Jézusom, még az is hülye, aki hisz benne!

– írta 24 órán át elérhető Instagram-történetében Győző, aki azt is bánja, hogy a jelenleg Franciaországban tanuló Virág helyett megjelent a verseny bemutató sajtóeseményén.

– És még részt vettem benne, jó buta voltam – tette hozzá a showman, akinek kijelentései annyiban nem alaptalanok, ugyanis a kisebbik Gáspár-lány több mint 88 ezer Instagram-követővel rendelkezik, és bizony jutott tovább olyan hölgy, aki ennek csak a töredékével büszkélkedhet.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?