Celeb / Híresség

Megszólalt Zámbó Jimmy fia: „apu is ugyanazt élhette át, mint most Azahriah”

Azahriah páratlan sikeréről a sztárvilágnak is megvan a véleménye. Zámbó Jimmy középső fia is megszólalt ez ügyben.

 

 

 

Zámbó Jimmy középső fia, Szebasztián úgy véli: van hasonlóság Azahriah és édesapja karrierje között. Valóban, mindkét énekesről elmondható, hogy pályájuk üstökösként ívelt fel. A Puskás Arénát háromszor is megtöltő Azahriah korábban már feldolgozott egy Jimmy-dalt, Szebasztián pedig bízik benne, hogy lesznek további áthangszerelések is.

Még több Jimmy-dalt remél Azahriah-tól

Nagy tehetségnek tartom Azahriah-t, megújító stílust hozott a magyar zenei palettába” – mesélte boldogan Szebasztián a Ripost-nak. 

Büszke vagyok rá, hogy van olyan magyar tehetség, aki egy nap alatt képes megtölteni a Puskás Arénát, és aztán az elkövetkezendő napokban még kétszer. Elárulom, akkor lopta be magát a szívembe, mikor hozzányúlt Apu jól ismert dalához, az Egy jó asszony mindent megbocsát című slágeréhez. Csak a szöveget hagyta meg, s bár az új dal stílusa tőlem távol áll, mégis jó érzés hallgatni. Na meg látni, hogy hogy őrjöng a közönség, mikor előadja.”

Őszintén szeretném, hogy Apu más dalait is feldolgozza, hiszen ezáltal megismerteti a fiatalokkal a Jimmy-számokat, amiknek nem szabad feledésbe merülniük.

„Látok párhuzamot Apu és Azahriah karrierje között”

A nagy sikernek azonban árnyoldala is van: a rajongók mellett az irigyek is felbukkannak: Szebasztián úgy látja, ebben mit sem változott a világ az 1990-es évek óta.

Látok párhuzamot a karrierjük között: Apu is ugyanazt élhette át, mint most Azahriah. Az 1990-es években Apu is a semmiből robbant be, különösebb támogatás nélkül. A nagy népszerűség persze sok iriggyel is jár, pedig nem tudom, hogyan lehet belekötni a munkásságába. 

Talán csak csutkahegdűn nem tudott játszani: vitathatatlanul tehetséges zenész volt.

 Csak úgy mint most Azahriah, Apu is saját nótákat írt és komponált. 1998-ban a 16 ezer férőhelyes Sportcsarnokot kétszer is megtöltötte gyors egymásutánban. Persze, a Puskáshoz képest ez kisebb szám, de abban az időben ez jóformán egyedülálló teljesítménynek számított” – fogalmazott Szebasztián, aki nemrég vette feleségül diákkori szerelmét.

forrás: ripost.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?