Érdekes

Kivágták az Ázsia Expressz gyerekrablós jelenetét, ez már a TV2-nek is túl durva volt

Az Ázsia Expressz sokkoló jelenetét senki sem láthatta a tévében, a TV2 kivágta.

 

 

 

Az Ázsia Expressz a TV2 egyik kiemelt műsora, ami jelenleg is minden hétköznap este látható az ország legnézettebb csatornáján. Mivel ez is előre felvett adásokból áll, ezért előfordul, hogy egyes jelenetek nem kerülnek bele a televíziós verzióba, és a nézők így nem láthatják. Azonban a TV2 úgy döntött, hogy elérhetővé teszik ezeket a részeket, amik kizárólag a TV2 Playen megnézhetők. Persze akadnak olyan jelenetek, amiket teljesen érthető okokból nem adtak le a tévében, mert egyes nézők nyugalmát megzavarhatják.

Most is egy ilyen jelenet került fel egy gyerekrablásos történettel, azonban mielőtt rátérnénk erre, megmutatjuk, hogy Alekosz miért érezte magát Rambonak az egyik feladat során. A botránycelebnek és párjának egy hatalmas függőhídon kellett átkelniük, de Réka borzasztóan félt tőle. Alekosznak viszont nem okozott problémát a híd meghódítása, sőt, partnerét is a csuklójánál fogva húzta végig a szakadék felett.

Egy másik kimaradt jelenetben Alekosz arról panaszkodott, hogy hiába bújtak helyi, mexikói öltözékbe, az autósok nem akartak megállni és felvenni őket, mert megrémítette őket a különc megjelenés. Alekosz szerint szégyen, hogy olyan stopposokat nem hajlandók felvenni, akik magukra öltötték a mexikóiak hagyományos maskaráját.

Tóth Dávid és Kucsera Gábor könnyebben tudott fuvart szerezni magának, de a sofőrjük közölte velük, hogy csak azután tudja elvinni őket a célállomásra, miután befejezte a munkát. Mint kiderült, a sofőr valószínűleg koporsókészítő lehet, mert egy olyan üzletbe ment be, ami tele volt koporsókkal.


Most pedig megmutatjuk azt a sokkoló jelenetet, amit a TV2 nem volt hajlandó leadni a televízióban. Kafi és Enikő sofőrje elmesélte, hogy egyszer a szülei házából rabolták el őt még gyerekkorában, és bántalmazták. A gyerekrablás egy nagyon érzékeny téma Magyarországon, de Mexikóban az elszenvedője olyan könnyedséggel beszélt róla, mintha csak arról számolt volna be, mit evett aznap ebédre. Kafit és Enikőt persze sokkolták az elmondottak.

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?