Celeb / Híresség, Érdekes

2 évesen ő volt a világ legszebb kislánya. Mára felnőtt, nézd, milyen lett a tekintete!

Aira Brown, az amerika kislány még pelenkás korában híressé vált. 2 éves korában, amikor megtanult járni már kozmetikai eszközökkel játszott, édesanyja kifestette és megmutatta a világnak, hogy az ő kislánya a legszebb a világon.
 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Édesanyja és édesapja hamar rájött, hogy kislányuk egy igazi angyal, és úgy érezték, hogy teljesen helyénvaló, ha az egész világnak megmutatják, ezért úgy döntöttek, hogy két évesen modellt faragnak belőle.

Már pelenkás korában sikeres karriert futott be, miután szülei egy modell ügynökséghez vitték. Rajongói “élő babának”, “megtestesült angyalnak”, “angyali lénynek” nevezték őt. Hosszú szempillák, bájos mosly, kék szemek – tényleg olyan, mintha a mennyből érkezett volna…

 

 

 

 

 

 

 

 

Azonban kevesen tudják, hogy ezt a kislányt már csecsemő korában kozmetikai kezelésnek vetette alá: megfestették a haját, szemöldökét és szoláriumba vitték.

Úgy tűnt, hogy a kislány nagyon élvezi, ha fényképezik ezért rengeteg szépségversenyen vett részt. Kevesebb mint három éves korában, ő volt a legjobban fizetett top modell a gyermekek körében.

A kislány szülei elmondták, hogy a rosszakaró emberektől rengeteg fenyegetést kaptak. Gondoljunk csak bele: egy kislány, aki még írni és olvasni sem tud, már versenyeken vesz részt és fényképeit különböző termékek reklámozására használják fel. Sokan elfogadhatatlannak tartják az ilyesmit!

A kislány most már 8 éves, és még mindig különböző fotózásokon vesz részt, és híres márkák reklámkészítői előtt pózol. Az egyik legnépszerűbb modellnek tartják az Egyesült Államokban.

 

 

 

 

 

 

 

Rajongóival az Instagram, Facebook és a YouTube-csatornán keresztül kommunikál. Hamarosan egy filmben is láthatni fogjuk, ahol Aira főszerepet fog játszani.

Sokan azt gondolják, hogy Airát szülei kényszerítettek erre a pályára és amit csinál, az nem a saját döntése, hanem szüleinek az álma.

Köztudott dolog, hogy nem vezet jóra, aki ilyen korán elkezdte a karrierjét és ilyen fiatalon nemzetközi hírnevet és elismerést szerez. Reménykedjünk abban, hogy Aira Brown-t, a baba-arcú kislányt nem fogja hátrányosan befolyásolni, hogy ilyen hamar a dobogóra került.

 

 

 

 

Forrás: buzzblog.euVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?