Celeb / Híresség

Majka három hónapra szabadságra ment

A család Majoros Péter, azaz Majka számára a legfontosabb, a zene mellett pedig az egyik legnagyobb szenvedélye a póker. Így szinte törvényszerű volt, hogy a rapper és műsorvezető az utóbbi heteket, sőt hónapokat a szerettei és a pókerasztal társaságában tölti. Ezt maga Majka ígérte még a Sztárban sztár leszek! döntője után.

 

 

Rá is fér a pihenő, hiszen igencsak eseménydús évek vannak mögötte. Szinte folyamatosan dolgozott a TV2 különböző műsoraiban, és a járvány enyhülésével tavaly nyártól sok telt házas koncerten szórakoztatta a közönséget.

– Decembertől nem csinálok semmit. Február, március környékén ugyan nekiállok próbálni a zenekarral, mert megyünk egy swingturnéra, de most kártyázom, edzek és pihenek, a családommal töltöm majd az időmet – jelentette ki pár hete lapunknak Majka, aki meg is teheti ezt, hiszen legközelebb február végén lesz koncertjük Curtis­szel. Televíziós munkája pedig egyelőre nincsen.

– Kicsit a televíziózás most olyan nekem, mint a húszéves feleség, már eléggé unom, egy kicsit már úgy felizgatna egy frissecske – mondta még tavaly tavasszal Boros Lajos internetes műsorában Majka, aki ugyan a TV2 tehetségkutatójának zsűriposztját elvállalta, de saját bevallása szerint csakis a járvány okozta bizonytalanság miatt. Végül aztán sikerrel zárta az élő műsorokat, hiszen az ő versenyzője, Csiszár István nyerte meg a show-t.

– Ezt a műsort most kifejezetten élveztem, remek volt – vallotta be akkor Majka, aki azonban azóta semmi mást nem csinál, mint azzal tölti az idejét, amit igazán szeret. Klipet ugyan már forgatott néhány hete, de hogy mikor láthatjuk újra képernyőn, egyelőre bizonytalan. Hiszen ugyan ősszel újra lesz Sztárban sztár leszek!, azt még nem lehet tudni, hogy Majka elvállal-e egy újabb évadot, vagy csakis a zenei életére koncentrál ebben az évben.

„Maratoni pókerezés után hazafelé” – írta néhány hete egy Instagram-posztja alá a rapper, aki az évek alatt igazi profivá vált, igaz, az is többször előfordult, hogy már számára igencsak nagy összeget jelentő forintmennyiséget bukott el kártyán. Ám talán éppen a család és a szeretett felesége, Majoros Hajnalka miatt saját bevallása szerint az igazán nagy veszteség előtt képes leállni.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?