Celeb / Híresség

Instagram-sztár lett Papaszíta, a Kőgazdag fiatalok szereplője

Papaszita betört az internetre: az izomkolosszus beregisztrált Instagramra. PSG Ogli testőrét imádja az internet népe, néhány nap alatt csaknem 50 ezer követője lett!

 

 

 

Kőgazdag fiatalok című TV2-es reality a végéhez ért, ám az egyik szereplő karrierje csak most kezdődik igazán! PSG Ogli bérelt testőre, Papaszita betört a népszerű közösségi oldalra!

Papaszíta az élre tört!

Kőgazdag fiatalok fényűző életüket szívesen dörgölik a közönség orra alá, közösségi oldalaikon különösen aktívak, rendre mutatják be drága holmijaikat, luxusnyaralásaikat. Bár mindegyikük több tízezres rajongótábornak örvend, úgy fest, a műsor egyik mellékszereplője letaszítja őket a trónról. Múlthét végén ugyanis új taggal bővült az Instagram-felhasználók tábora: felregisztrált Papaszita!

24 óra alatt 20 ezer követő

A polgárpukkasztó reality-ben úgy került képbe az izompacsirta férfi, hogy PSG Ogli, azaz Papp Olivér testőrt keresett magának, a tökéletes személyre pedig az edzőteremben talált rá: ötmillió forintos fizetést ajánlott a kigyúrt férfinak a szolgálataiért. A műsor nézői imádták a dörmögő férfit, aki engedett a csábításnak, és beregisztrált Instagramra, ahol 24 óra leforgása alatt több mint 20 ezer követőre tett szert, cikkünk megjelenésekor pedig már átlépte a 58 ezer rajongót is.

Mamaszitát nem keresek

Úgy fest, PSG Ogli viszonozza a férfi erőfeszítéseit, s míg eddig Papaszita védte, patronálta őt, most Olivér az, aki menedzseli a férfi karrierjét. A 140 ezer követővel rendelkező életművész srác a saját oldalán értesítette a rajongókat, hogy bizony jó barátja, Papaszita is várja a rajongókat. Első ránézésre rutinos kezek állhatnak az oldala mögött, ugyanis az esetleges együttműködésekre a marketingeseknek feltüntették a férfi emailcímét is.

A követők között pedig jócskán akadnak nők, akiknek épp a zsánere a maga módján jószívű, kétajtós szekrény-típus. A szerelmes hölgyek ostromát Papaszita nem győzhette leszerelni, ugyanis nemrég megjelent egy újabb felhívás is a közösségi oldalon a bemutatkozó szövegében: „Mamaszitát NEM keresek” – szögezte le a férfi.

A maga közel 50 ezer rajongójával már most maga mögé utasított néhány kőgazdag fiatalt: Takách Katának ugyanis „csak” 15,5 ezer követője van, míg Tuvic Aleksandrának 29 ezer. Papaszita az általa Jézus Szívének becézett Bárány Auréllal fej-fej mellett halad, a fiatal srác ugyanis épp átlépte az 50 ezer követőt. 

forrás: ripost.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?