Celeb / Híresség

Pokoli éveken van túl a Kozmix frontembere: mindent feláldozott fia egészségéért Lányi Lala – Így élnek ma

„Szeretlek, fiam!” – áradozott közösségi oldalán, miután szülővárosában, Hódmezővásárhelyen koncertezett és 13 éves fia is a Kozmix közönségében táncolt.

 

 

 

 

 

Néhány éve ez még elképzelhetetlen lett volna. Benedek oxigénhiányos koraszülöttként jött a világra, de Lala mindent félretett, hogy a rehabilitációját elősegítse. Éveken át mindennap elhozta a fővárosi Pető Intézetbe, és gyermeke egészsége miatt a zenei karrierjét is szüneteltette. Megérte a fáradság.

– A könnyeimet nyeltem, amikor az apás szülést követően azonnal inkubátorba került. Egy kis csöppség volt, és megszenvedett minden lélegzetvételért. Ma már inkább arra kell figyelnem, nehogy megöleljem a suli előtt vagy egy atyai csókot nyomjak a bucijára a lányok szeme láttára – mosolygott Lala. – Beni az óvodában egy évet veszített, de mára teljesen felzárkózott. Most hetedikbe megy, és igazi férfipalánta: energikus, intelligens, jó a humora, a szókincse pedig elképesztő.

 
 

Az énekes minden figyelmét a kisfiának szentelte
AZ ÉNEKES MINDEN FIGYELMÉT A KISFIÁNAK SZENTELTE
Lala nem tagadta, hogy fia számára a mozgásszervi rehabilitáció sok fájdalommal járt.
– Közben persze, az akarata is erősödött. Nagyon büszke vagyok rá. Mindig arra vágytam, hogy teljes értékűnek és boldognak lássam, és most, hogy ez valósággá vált, többet nem is kívánhatok. A járásában pici nyoma maradt mindannak, amin keresztül kellett mennie, de én ezt szexepilnek látom. Focizik és biciklizik, de futni is szeret, és a Segway is a kedvence lett, amelyet az egyensúlyfejlesztés miatt kapott – magyarázta az énekes.

 

 

 

 

 

– Azért késleltettem az óvodát, hogy legyen ideje fejlődni, ezzel is gátoljam a betegségtudat kialakulását, és hogy ne érezze, hátrányból indul. Büszkén mondhatom, Beni lelkében sem hagyott nyomot, hogy problémás helyzetből kezdett neki az életnek – foglalta össze Lala, aki egyéves korától egyedül neveli fiát.

Kondákor Zsófi (39), a Jóban Rosszban sztárja ekkor mondott le a felügyeleti jogáról. Azóta szerencsésen rendeződött a kapcsolata Lalával, így Beni is hol itt, hol ott tölti már az idejét.

– Sok türelem kell hozzá, néha még most is, de emberi viszonyban vagyunk – válaszolta nevetve Lányi Lala, aki azóta nagyon óvja a magánéletét.

Megalakulása 25. évében is dübörög a Kozmix! A népszerű technopopduó idén nyáron is járja az országot, de Lala időközben nemcsak apává, hanem üzletemberré is vált. Diplomát szerzett a Budapesti Kommunikációs Főiskolán, elkezdte a Pázmányt joghallgatóként, tavaly pedig megnyílt zenei komplexuma, a kelenföldi Analog Music Hall, ahol a központi koncertterem mellett 40 próbahelyiség is található.

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?