Életmód

Ezért jó, ha jó nagyokat fingik a barátnőd… fogalmam sem volt, mennyire fontos ez!

A párkapcsolatokban sokszor a legapróbb dolgokban rejlik a mélyebb intimitás és kölcsönös bizalom. De meddig mehetünk el a kölcsönös nyitottságban, és mit jelenthet egy olyan egyszerű dolog, mint egy közös zuhany vagy egy váratlan szellentés? Nézzük meg, mit mondanak a szakértők és hogyan befolyásolhatja ez hosszú távú kapcsolatunk minőségét!

 

 

 

A szellentés a párkapcsolatban kényes téma lehet? Sokak számára kínos, ha egy csoportos beszélgetés csendes pillanatában egy hirtelen hang szakítja meg a csendet. Ez a helyzet kínosságot okozhat a jelenlévők számára, különösen nem szívesen tennénk ilyet a partnerünk előtt. Viszont éppen ezt tehetnénk: a szellentés a párkapcsolati intimitás jele! Ez azt mutatja, hogy mennyire fontos az őszinteség egy kapcsolatban és hogy megosszuk egymással a természetes oldalunkat.

Ahogy nő a bizalom és az egyén komfortérzete a kapcsolatban, bizonyos természetes dolgokat, mint például a szellentés, is vállalni kell. Ez ugyanolyan természetes, mint a nevetés vagy az evés. Kiemelten fontos, hogy a nők is érezzék magukat elég kényelmesen ahhoz, hogy ezt megtegyék partnerük előtt. Ennek sokoldalú jelentősége van.

Meghittség

A nők gyakran érzékenynek és finomnak tekintik, ami sokak számára bájos tulajdonság. Sok partner az első találkozás alkalmával azt kérdezi: „Lehetünk barátok?” Idővel a baráti kapcsolat mélyebb érzelmekké alakulhat. Ahogy a kapcsolat fejlődik, sok dolog válhat természetessé, de azért, mert valaki nem szeret a többi ember előtt szellenteni, még nem teszi őt furcsának vagy szociopatának. Mindannyian emberi lények vagyunk, és vannak dolgok, amiket nem szívesen teszünk nyilvánosság előtt.

Vicces dolog

Ha te és partnered képesek vagytok együtt nevetni a kényes témákon, az jó jele annak, hogy a humorérzék aktív része a kapcsolatotoknak. Jó, ha egy vicces megközelítéssel kezded, megfigyelni a partner reakcióját, majd lassan haladni a komfortzónájuk kiterjesztése felé. Ha te nyitott vagy a kisebb „buké”-kra a partnered előtt, de ő visszafogott, ez a kölcsönös bizalom kérdése. Ha a partnered még egy ilyen kis dologban sem bízik benned, akkor hogyan bízhatnám rá magam teljes mértékben?

Fingani szexi dolog

Bár első hallásra furcsának tűnhet, a szakértő erősen állítja ezt. Ki nem szereti látni partnerét, ahogy az edzés során megizzad? Egy olyan személy, aki nyitottan osztja meg minden intim pillanatát partnerével, lenyűgöző. Ez olyan természetes, mint együtt zuhanyozni, és rendkívül vonzó.

Leah DeCesare bizonyos abban, hogy ha valaki képes „légteleníteni” a kapcsolatban, az hosszú és boldog együttlétet jelent. Mindazonáltal mindenki maga határozza meg, hogy meddig hajlandó elmenni a kapcsolatban. A legfontosabb, hogy jól érezzétek magatokat!




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?