Életmód

15 pillanat, amit minden lány testvérpár átélt már

A legjobb testvérek is szüntelenül vetélkednek, osztják, froclizzák egymást, néha csak szórakozásból. A Buzzfeed olyan lánytestvérek „rossz szokásait” gyűjtötte össze, akik között kicsi a korkülönbség. Bárki ráismerhet önmagára – bizonyos esetekben a fiú testvérpárok is.

 

 

 

1. Az idősebbik nem akar zuhanyozni egészen addig, míg a kisebbik nem akar. Akkor már versenyt futnak, és a nagy elgáncsolja a kicsit. Semmi sem mozgósíthatja jobban a nővért, mint az, amikor a húga csinálni akar valamit és azt meg kell akadályozni.
nővérek
2. Ha meglát egy csúnya figurát a tv-ben, rávágja: „Ez vagy te”. Ezen mindig jót lehet nevetni.
3. A közös ágyban hétvégén lustálkodva a nővér teljesen jogosnak tekinti, hogy megüsse a húgát, ha az ő teste egy milliméterrel is behatol nővére területére.

nővérek ágya

4. A nővér lélekszakadva rohan elfoglalni a kocsi első ülését, mielőtt a húga odaér. Aztán pedig ráül a húgára, amíg el nem ül arról a helyről, ahová ő akart leülni.
5. A nővérek kölcsönveszik egymás ruháit, minden finomkodás nélkül. Vagyis simán ellopják egymástól, ha úgy hozza a helyzet.
6. Van egy titkos nyelvezetük, amelyen összeesküvést tudnak szőni a szülők ellen, mivel ők nem értik, hogy miről beszélnek.
7. Letagadják, hogy közük lenne egymáshoz, pedig le sem tagadhatnák, annyira hasonlítanak egymásra.
8. Az egyikük olyan erősen harapja meg a másikat, hogy ott maradnak rajta a fognyomai. Máskor meg addig verekszenek, amíg az egyikük vérezni nem kezd. Többnyire semmiségért.
9. Ok nélkül dühbe gurulnak, ha lánytestvérüket valamelyik barátjuk csinosnak, pláne izgalmasnak mondja.
10. Megeszik azt az ételt, amit nem akartak csak azért, mert a másik azt akarja.
11. A nővér rögtön eltakarja húga szemét, amint a tv-ben intimebb jelenet kezdődik.
12. Megakadályozzák egymást abban, hogy a másik tv-csatornát váltson. Néha ehhez elég átvinni a távirányítót egy másik szobába.

 

 

 

 

 

 

13. Szükség esetén odaadják egymásnak WC-papír tekercsüket. Végső soron ez a legjobb dolog abban, ha az embernek van egy nővére.
14. Leplezetlenül utánozzák egymás öltözködését, sokszor életre szóló választásaikat is, aztán vehemensen tagadják.
15. És közben büszkébbeknek, védelmezőbbnek, egymáshoz közelebb állónak tartják magukat, mint bárki más a világon.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?