Életmód

A 60 éves nagymama egy 21 éves férfi mellett találta meg a szerelmet, bizonyítva, hogy az igaz szerelem nem ismer határokat

A szerelem rejtélyes módon működik, képes minden esély ellenére összehozni két embert. Pam Shasteen kiváló példa erre, hiszen egy 21 éves férfi mellett találta meg a szerelmet. Az egész világ figyelmét felkeltette ez a pár, akik bizonyítják, hogy a szerelem mindent képes legyőzni. Történetük az első találkozástól a sok nehézségen át kitűnő példa arra, hogy a szerelemben nincsenek határok.

 

 

 

Első látásra szerelem volt.

Pam Shasteen egy 60 éves nő, aki egyszer csak azon kapta magát, hogy fülig beleszeretett a 21 éves Jonathan Langevinbe. A kor talán csak egy szám, de kettejük számára olyan gátnak tűnt, amit a világ nem ért meg.

Pam szíve majd’ kiugrott a helyéről, mikor 2018-ban egy randiappon meglátta James üzenetét. Első pillantásra azt hitte, egy újabb babaarcú tinédzserrel van dolga. De ahogy beszélgetni kezdtek, Pam hamarosan ráébredt, hogy Jonathan korántsem csak egy fiatal kis csitri.

“Jonathan életem szerelme és, nem érdekel, hogy ki mit gondol” – mondta Pam.

Pam eleinte hezitált a köztük lévő korkülönbség miatt, de nem tudta letagadni, hogy mit érez Jonathan iránt. Egymásba szerettek, mikor a fiú közölte, hogy még csak 19 éves. A társadalmi normák ellenére elhatározták, hogy rendhagyó kapcsolatukat működésben fogják tartani.

A 60 éves nő meglepődött, mikor Jonathan – aki mindig is kedvelte az idősebb nőket –, nem tágított mellőle, annak ellenére, hogy felnőtt gyerekei vannak és már nagymama. Videóhívások után Jonathan Minnesotából Oklahomába utazott, hogy Pammel legyen. Mikor személyesen is találkoztak, Pam beleszeretett Jonathanba és a gondolatba, hogy együtt legyenek.

Pam hamarosan úgy döntött, bemutatja Jonathant a lányainak.

A pár együtt töltött néhány napot, mielőtt Jonathannak vissza kellett indulnia Minnesotába. Pam nem akarta elengedni, könyörgött neki, hogy maradjon, mire a férfi habozás nélkül igent mondott. Mivel semmi sem volt, ami Minnesotában várta volna, úgy döntött, Oklahomába költözik, hogy Pammel legyen.

Pam szerette volna, ha lányai megismerik új párját, és felvilágosította őket Jonathan életkoráról is. A látogatás során Jonathan játszott Pam unokájával, Pam lányai pedig nyitottak voltak, és örültek, hogy édesanyjuk egy fiatalabb férfival randevúzik.

De Jonathan számára nem volt könnyű.

Jonathannak beszélnie kellett a kapcsolatáról a szüleivel, akik tisztában voltak vele, hogy az idősebb nőkhöz vonzódik, és áldásukat adták a kapcsolatra.

Mikor néhány héttel később a pár találkozott Pam barátaival, abból kész katasztrófa lett, annak ellenére, hogy Pam a támogatásukra számított. Nem voltak hajlandók szóba állni Jonathannal a találkozó során, inkább kínos csendben ültek. Később arra figyelmeztették Pamet, hogy a fiú csak kihasználja őt. “Az egyik barátom azt mondta, hogy Jonathan akár az unokám is lehetne, és hogy nekem terápiára van szükségem. Nagyon fájt” – mesélte Pam. Úgy döntött, inkább kizárja őket az életéből.

Végtére is csak az számít, hogy boldogok.

Pam szíve csordultig van örömmel, mikor élete szerelmére gondol. Ő az a darabka, ami eddig hiányzott az életéből, akit egész életében keresett. Bár néhány közeli barátja hátat fordított neki Jonathan miatt, Pam mélyen belül tudja, hogy jó döntést hozott. Van olyan szerelem, amiért megéri harcolni, és ő bármire képes, hogy ezt a kapcsolatot életben tartsa.




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?