Celeb / Híresség

Tuvic Aleksandra: Volt egy hét, mikor képtelen voltam forgatni, mert annyira túlnyomták a botoxot

Nem mozgott az arca, de a Kőgazdag Fiatalok kameráinak forognia kellett.

 

 

 

A Blikk műsorának vendége volt a Kőgazdag Fiatalok két szereplője, Tuvic Aleksandra és Dulin Metta, akik a plasztikai műtétjeikről is beszéltek a videóban.

Nekem kétszer lett megműtve a cicim, és az első 19 éves koromban volt, nagyon-nagyon korán. Én nem másoknak szerettem volna megfelelni vagy tetszeni, hanem abszolút önmagamnak. És igen, nekem sokkal jobb érzés lett belenézni a tükörbe, és igenis önbizalmat adott. Egyébként rá tíz évre lett még egyszer megműtve a cicim, csak a saját elégedettségem miatt

– árulta el Dulin Metta.

Tuvic Aleksandra úgy véli, ő testesíti meg a plasztikát Magyarországon.

Nagyon sok ember plasztikáztat, és nagyon kevesen vállalják fel. Egyre többen, de mikor én felvállaltam A Nagy Ő-s korszakban, hogy plasztikáztattam, akkor az akkora nagy dolog volt, mert senki nem vallotta be, és tabutéma volt Magyarországon, ha valaki kés alá fekszik. Szerintem ebben semmi ciki nincsen

Mint elmondta, kiskorában nagy orra és olyan felsőteste volt, mint „egy 12 éves pubertáló kisfiúnak”. Nem érezte így jól magát, már szeretett volna nőies lenni, kis orrot és nagy melleket. Két nappal a 18. születésnapja után voltak az első műtétjei.

Arról is beszélt, hogy néha túltolja a botoxot.

Nézz rám, én mindent túltolok, folyamatosan, null huszonnégyben. A forgatás alatt is volt egy hét, mikor képtelen voltam forgatni, mert annyira túlnyomták a botoxot, hogy nem tudtam beszélni. Volt, hogy nevettem, és úgy nevettem, mint egy ló, mert nem mozgott az egész arcom. Mindig megfogadom, hogy nem, de se a saját, se mások hibáiból nem tanul, és mindig ugyanabba a hibába beleesik újra.

A teljes adást itt lehet visszanézni.

forrás: 24.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?