Celeb / Híresség

Először szólalt meg az apja halála után a hetek óta sokkban élő Kis Grófo: „Fájdalmas napokon vagyunk túl”

Egy hónapja vesztette el Kis Grófo az édesapját, a Kozák család fájdalma azóta is feldolgozhatatlan.

 

 

 

 


Kozák László december elején vesztette életét, miután elkapta a koronavírust. Grófo napokig lélegeztetőgépre került, majd hirtelen rosszra fordult az állapota.

A Kozák családot váratlanul érte a hír, azóta pedig egy karácsony és egy szilveszter telt el a családfő nélkül.

Minden nehéz, ólomlábakon múlik az idő. A karácsony és a szilveszter egyébként is jeles ünnep számunkra, apám nélkül így különösen fájdalmas napokon vagyunk túl– nyilatkozta Kis Grófo a Borsnak

Arról is vallott, hogy a három hete történt temetés óta még mindig nem ocsúdott fel a család a sokkból, szerinte majd a munka terelheti el egy kicsit a gondolatait a gyászról.

Bízom benne, hogy ha majd jön a tavasz, és talán újra dolgozhatunk, az eltereli majd valamennyire a figyelmemet a gyászról. A munkába akarok temetkezni. Az öcsémmel, Pistivel az a legfontosabb számunkra, hogy édesapánk örökségét tovább vigyük. Azt mondogatjuk egymásnak, erősnek kell lennünk, el kell végeznünk azt a munkát, amit apánk vár tőlünk. Az ő útján megyek tovább, az ő emlékét ápolom. Méltón szeretnénk képviselni őt, folytatni azt, amit elkezdett. Tudom, ő is ezt szeretné, ezt várja a fiaitól– tette hozzá a fiatal zenész a lapnak, majd azt is elárulta, hogy egy dal is készül, amely az édesapjának szól.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?