Belföld

Szijjártó beugrott Balázs Kickshez, és egy 75 ezres sneakert vett készpénzért

Épp volt a külügyminiszter farmersortjának zsebében 80 ezer forint, amiből kifizette a méregdrága sneakert. Azt mondta, mindig készpénzzel fizet.

 

 

 

Húszperces interjút jelent meg Szijjártó Péterrel a cipőbizniszben utazó Pachert Balázs YouTube-csatornáján. A BALAZS KICKS alapítója meghívta budapesti üzletébe a külgazdasági és külügyminisztert, aki pont ráért a 600 ezer TikTok-követővel rendelkező bolt tulajdonosának meglátogatására.

Szijjártó pólóban, farmersortban és stílusosan egy sneakerben érkezett az üzletbe. A beszélgetésből kiderül, hogy 9 és 12 éves fiainak köszönhetően ismeri a korábban a Cápák közöttben is megforduló fiatal vállalkozót. A miniszter többek között azt is elárulja vendéglátójának, hogy minden reggel edz, de ha ez nem jön össze, akkor is elmegy futni.

Az interjú közben Szijjártó Péter kiválaszt egy 75 ezer forintos csukát, majd az kasszához érve zsebből kifizeti az árát, miközben megköszöni az ötezer forintos visszajárót.

„– 75 ezer forint. Készpénz vagy kártya?

– Készpénz. Mindig.

– Ötezer a visszajáró.

– Nagyon rendes vagy.”

A búcsú előtt Pachert Balázs megkérdezi a minisztertől, hogy legközelebb kit hívjon meg. Erre Szijjártó azt feleli, hogy „hívd el a Bazsit, úgyis együtt voltunk nálad, amikor először találkoztunk”. A külügyminiszter ezután megígéri, hogy beszél Dzsudzsák Balázzsal az ügy érdekében.

A teljes videót itt lehet megnézni:


forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?