Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Egy szomszéd végignézte, ahogy az élettelen VV Fannit támadója a kocsijához viszi

A szemtanú – egy férfi – nem kérdezett semmit.

 

 

 

 




Egy szemtanú látta, amint B. László 2017. november 20-án egy dunaújvárosi lakóház mélygarázsába hurcolja az akkor már öntudatlan, hiányosan öltözött Novozánszki Fannit-

A hírt a Bors tette közzé.

A vádirat szerint tettét nyereségvágyból követte el. A férfi korábbi védője továbbra is kitart amellett, hogy B. László nem követett el emberölést.

A Bors úgy tudja, hogy a ház egyik férfi lakója összetalálkozott a dunaújvárosi kajakossal, amikor az a bérelt lakásából éppen elrabolta a lányt. Bár látta, hogy a férfi karjaiban cipel egy eszméletlen, hiányosan felöltözött fiatal nőt, a lakó nem kérdezett tőle semmit.

A gyanúsított viszont megszólította a szomszédot és azt mondta neki: “kicsit sok volt a pezsgő.” A szomszéd ezután azt is végignézte, ahogy a kajakos az autójában teszi az eszméletlen nőt.

A férfi ezek után visszaszaladt valamiért, majd egy kis alakú, fekete tárggyal és ruhaneművel a kezében tér vissza a bérelt autójához. B. László ezt az akciót elismerte, azt azonban évek óta tagadja, hogy ő ölte volna meg az eltűnt lányt. Fanni holttestét továbbra sem találják.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?