Kvíz

Ha megtalálod a pandát a képen, kimondhatod, hogy sasszemed van!

Agyunk tornáztatása, akárcsak az izmainké, elengedhetetlen az élességünk megőrzése érdekében. Te is azon emberek közé tartozol, akik élvezik, ha kihívásokkal tölthetik az idejüket? Akkor most azonnal rád talált a tökéletes játék! Minden egyes képen egy apró meglepetés rejtőzik, melyet felfedezve bizonyíthatod az éberséged. Az akadályok leküzdése teljes mértékben a te ügyességeden és figyelmeden múlik. De óvakodj az önbizalomtól! Hogy kissé fűszerezzük a dolgot: minden egyes rejtvény megfejtésére csupán egy rövid, 30 másodperces időtartam áll rendelkezésedre. Tehát összpontosíts és élvezd a játékot!

 

 

 

Elsőként egy egyszerűnek tűnő kihívás elé állítalak: egy pezsgő nagyvárosi forgatagot ábrázoló fotó közepén rejtőzik egy panda. Az idő rövidsége azonban teszi csak igazán izgalmassá a feladatot. Vajon megtalálod?

542b63e6805d4dfd8e18b14f8d4b207d

Az idő, mint mindig, most is az egyik legfőbb kihívó faktor. Ha a rendelkezésre álló 30 másodpercen belül sikerül megtalálnod a képen rejtőző pandát, nem csak a gyorsaságodat és figyelmedet bizonyítod be, hanem azt is, hogy kivételesen jó megfigyelőképességgel rendelkezel. Egy ilyen teljesítmény nem mindennapi; sokan órákig bámulnak hasonló képeket anélkül, hogy észrevennék az elrejtett részleteket. Ha sikerrel jársz, büszkén mondhatod el magadról, hogy igazi sasszemed van, amellyel a legapróbb részleteket is képes vagy észrevenni ebben a gyorsan változó világban.

45925597ac6145acb677d1953cc87f50




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?