Kvíz

Legyél a leggyorsabb! 6 másodperc áll rendelkezésedre a megoldás megtalálásához!

Első ránézésre úgy tűnhet, egy átlagos tájképpel van dolgunk: távoli hegyek, zöldellő mezők, fák és különféle bokrok. Azonban alaposabb vizsgálatkor kiderül, hogy hat állat is elbújt ezen az optikai csalódáson.

 

 

 

Ha idáig eljutottál, de most megakadtál, adunk egy kis segítséget. Egy szürke teve a hegyek árnyékában lapul, egy krokodil a kép bal oldalán, egy sötétbarna őz ott bújik, ahol a fa és a fű összeér, a kígyó pedig a fűben csúszik-mászik, míg egy lepke egy virágon pihen.

screenshot 2022 11 09 at 20 56 34 2

Talán a legtrükkösebb a zöld nyúl kiszúrása az optikai csalódáson, amely – a valóságtól eltérően – egy fa lombjai között rejtőzik el.

Ne keseredj el, ha nem sikerült az összes állatot megtalálnod az optikai illúzión! Az ilyen képek nemcsak a szemünket, de az agyunkat is próbára teszik. Mindenkinek vannak olyan napjai, amikor a legnyilvánvalóbb dolgok is elkerülik a figyelmét, és az ilyen rejtvények gyakran olyan apró részleteket tartalmaznak, amelyek könnyen meghaladnak bennünket. Légy büszke arra, amit sikerült megtalálnod, és emlékezz arra, hogy mindig van egy újabb lehetőség újra próbálkozni és fejleszteni a megfigyelő képességeidet.




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?