Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Blikk: Jennifer Lopez lehet a sztárfellépő Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén

Kb. 300 millió forintba kerülhet majd az amerikai popdíva magánkoncertje a lagzin.

 

 

 

 


Jennifer Lopez lehet a sztárfellépő Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea közelgő esküvőjén – értesült a Blikk több forrásból.

Egy neve elhallgatását kérő informátor szerint

olyan profi szervezők segédkeztek az amerikai popdíva szerződtetésében, akik az elmúlt években már több világsztárt is Magyarországra hoztak. Az énekesnőt elmondása szerint „csillagászati összegért sikerült meghívni” a menyegzőre.

„Úgy tűnik, Andi boldogsága tényleg minden pénzt megér a párjának. Káprázatos esküvője lesz, az biztos. A vőlegény kitesz magáért, lépten-nyomon tudatja szerelmével, hogy a világ legboldogabb emberének érzi magát mellette” – mondta az informátor.

JLo nem először vállal privát bulit, több milliárdos, politikus és gazdaságilag befolyásos személy van eddigi felkérői között, leggyakrabban születésnapokra hívják. A Blikk szerint az énekesnő 2009-ben 2 millió dollárért (591 millió forint) lépett fel egy moszkvai milliárdos partiján, Ukrajnában pedig egymillió dollárt (295,5 millió forint) kért a magánkoncertért. Ugyanennyit fizettek neki akkor is, amikor 2013-ban dalban kívánt boldog születésnapot Gurbanguli Berdimuhamedov türkmén elnöknek.

Valószínűleg Mészárosék lagzijára is hasonló, 300 millió forintos nagyságrendű összegért jöhet el a lap szerint.

Megkeresték Lopez menedzsmentjét, de nem kaptak választ. Az viszont biztos, hogy a híresség nem turnézik idén a járvány miatt, így elvállalhat egy ilyen fellépést.

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?