Celeb / Híresség

Tökéletes pótapa Berki Mazsi új párja: még közös babájuk is lehet Zoltánnal?

Ismerősük szerint nincs kizárva, hogy a párnak idővel közös gyermeke is legyen.

 

 

 

Igazán szerencsésnek mondhatja magát Berki Mazsi, hiszen a férje halála után olyan párra talált, aki nemcsak őt, de kislányát is feltétel nélkül szereti. Zoltán – gyakorlott lányos apukaként – hatalmas segítség az üzletasszony számára.

Immáron tíz hónapja, hogy Berki Krisztián váratlan, tragikus halála után az özvegyére rátalált a szerelem egy gazdag székesfehérvári vállalkozó személyében. Az egyedülálló édesanya nemcsak szerető és biztonságot nyújtó társra talált, hanem egy olyan férfira is, aki egyfajta „pótapai” szerepet tölthet be egyéves kislánya életében. Az üzletember ennek eleget is tesz, ugyanis Mazsi az apák napja alkalmából közölt posztjában arról írt, hogy rendkívül hálás a párjának mindenért, de legfőképpen azért, hogy szereti Emmát, aki „Csá”-nak hívja Zoltánt.

A BLIKK a pár egyik közeli ismerősétől megtudta, Zoltán és Emma valóban nagyon jól kijönnek egymással. A férfi nagy segítsége és támasza a mindennapokban szerelmének.

– Mazsi kezdetben nagyon félt bárkivel is szerelmi kapcsolatot kezdeni, legfőképpen a kislánya miatt, hiszen számára ő a legfontosabb, és tudta, nehéz olyan férfit találni, aki ezt megérti. Zoltán viszont tudta, mivel jár egy gyermek, hiszen neki is van egy általános iskolás korú lánya, akinek az édesanyjával évek óta külön élnek. Emiatt nagyon megértő és toleráns volt Mazsival, valamint Emmát is azonnal elfogadta. Ma már együtt is él a kislánnyal, nagyon szeretik egymást, de tapasztalt apukaként Mazsinak is sokat segít a kicsi körül, tanácsokkal is el tudja látni – mesélte az informátor, aki szerint Zoltán nem ijed meg akkor sem, ha egyedül marad Emmával, ám a saját lányával kiegészülve, négyesben is sok családi programot szerveznek.

Mazsi és Zoltán tíz hónapja alkot párt, már együtt is élnek, a férfire a gyermeknevelésben is számíthat Berki Krisztián özvegye / Fotó: Olvasóriporter
Mazsi és Zoltán tíz hónapja alkot párt, már együtt is élnek, s a férfira a gyermeknevelésben is számíthat Berki Krisztián özvegye / Fotó: Blikk.hu

Rist Lilla párkapcsolati szakértő szerint egy kisgyermekes édesanyát sokkal nehezebben tudnak meghódítani a férfiak.

 Egy anya számára a gyermeke az első, és ez fokozódik egy olyan helyzetben, amikor a másik szülő már nem él. Nagyon hosszú folyamat, mire a gyász után annyira közel enged magához egy férfit, hogy bemutassa a gyermekének. Ilyenkor nagy előny, ha az illető is szülő, mert jobban átérzi a helyzetét, és könnyebben tud kapcsolatot teremteni a hölgy gyermekével is, egyúttal nemcsak az derül ki róla, hogy milyen társ, hanem hogy milyen édesapa. A férfinak nagyon komoly szándékainak kell lennie, és hatalmas rajta a felelősség, hiszen ha mégis rosszul alakulnak a dolgok, abban nemcsak a nő, de a gyermek is sérülhet – hangsúlyozta a pszichológus.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?