Celeb / Híresség

Zámbó Marietta odapörkölt G.w.M-nek! “Csak a balhék kapcsán ugrik be a neve”

Varga Márk, azaz G.w.M nemrég arról beszélt, hogy nem kizárt, hogy közte és Zámbó Jimmy között rokoni viszony áll fent. A nyilatkozat után Zámbó Krisztián is megszólalt, ő volt a “jó zsaru” a sztoriban, most pedig jött a “rossz”, aki nem kímélte a rapcsászárt. Ő pedig nem más, mint a Király nővére, Zámbó Marietta. 

 

 

 

A rapper arról beszélt, hogy kisgyermek korában sokszor meglátogatta őket Jimmy és rengeteget játszott vele is. Emellett elárulta, hogy a családja anyai ágon Zámbó volt.

“Édesanyám részéről az összes felmenőm zenész volt. Anyai részről a nagymamámék Zámbók, kiskoromban a dédimamámhoz sűrűn járt fel Jimmy, és játszott is velem, de nagyon kicsi voltam, így csak halvány emlékeim vannak róla. Így aztán lehet, hogy van rokoni kapcsolat is köztünk. Nekem ez az út adott volt: vagy csibész leszek, vagy zenész. Így ötvöztem ezt a kettőt, és most itt ülök, de szerencsére inkább zenész lettem.”

-mondta Márk, amire Marietta most reagált:

“Ő már a 216., akinek egyszer csak az eszébe jut, hogy az öcsém jó barátja vagy rokona volt… Ha ő így érzi, hát legyen így, de én nem tudok erről semmit sem. Én nem ismerem ezt a srácot személyesen, csak a balhék kapcsán ugrik be a neve – a szépségkirálynő lánykával kapcsolatban. Hallottam, hogy jó zenész, de bevallom őszintén, hogy nem ismerem a dalait sem. Az biztos, hogy mi soha nem találkoztunk, pedig a mi családunk mindig együtt volt, nagyon összetartottunk. Arról csak tudnék, hogy annak idején az öcsém egy rokongyerekkel játszott volna… Biztosan mesélt volna róla, de én ilyesmire nem emlékszem. Ha ennek a fiúnak jólesik, hogy azt mondja, Jimmy rokona, hát tegye, részemről semmi gond. Ami viszont tény, hogy a mi igazi Zámbó nagymamánkkal sokáig nem is találkoztunk – sem én, sem az öcsém -, mert nem jött haza, de részletekről nem szeretnék beszélni.”

-idézte a Blikk Zámbó “Baba” Marietta kemény mondatait.

forrás: reflektoronline.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?