Celeb / Híresség

Krausz Gábor újabb fricskája: Tóth Gabinak üzent az új táncpartnere mellől – „Nagyon remélem, hogy kihajtja belőlem majd a szuflát!” – videó

Krausz Gábor frappáns megjegyzéssel üzent a Blikken keresztül egykori szerelmének, Tóth Gabinak.

 

 

 

Krausz Gábor Tóth Gabival való szakítása óta rendre sejtelmes mondatokkal, árulkodó jelekkel üzen korábbi párjának. Pár héttel ezelőtt Alee Nincsen gond című dalát csatolta egy edzős videójához, melynek így szólt a szövege: „Lesz*rom, nincsen gond, építem az életem. Lesz*rom, minden jó, mert az égiek velem…”

Később Tóth Gabihoz hasonlóan fehér szívvel jelezte Tóth Vera bejegyzése alatt a kommentszekcióban azt, hogy egykori kedvese már közömbös számára. Ezúttal pedig a Blikk exkluzív, Dancing with the Starsos videójában ejtette el egy olyan megjegyzést, melyet hónapokkal ezelőtt Gabi is kimondott a fricskás táncosokkal kapcsolatban. Az alább megtekinthető felvételen lapunk megérdeklődte a showműsorban szereplő séfet, hogy hogyan viselkedik egy szórakozóhelyen, mire ő így válaszolt:

„Ha itt maradsz még egy kicsit, akkor látni fogod, hogy mit szoktam csinálni egy szórakozóhelyen… nem táncolni. De ezért van Anna, úgyhogynagyon remélem, hogy kihajtja belőlem majd a szuflát!– hangzott el a szájából ugyanaz a mondat, amit az énekesnő is nyomatékosított egy régebbi interjúnkban.

Gabi még a Sztárban Sztár előző évadában lépett fel sztárvendégként a Fricska Táncegyüttessel, akkor ezt nyilatkozta a Blikknek:

„Hónapok óta készültünk, nagyon régi vágyam volt a Fricskás fiúkkal egy közös produkció. Nagyon tisztelem az ő munkásságukat, világszinten is megmutatták magukat és szép eredményt értek el. Velük dolgozni… hát, olyan energia volt,meg azért kihajtották belőlem a szuflát rendesen!Nem volt megállás!”

Köztudott, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor szerelme hat év után ért véget, és habár kívülről úgy tűnt, hogy a kapcsolatuk felhőtlen és boldog, kiderült, hogy bőven akadtak gondok köztük. Gabi ugyanis könnyen lehet, hogy félrelépett, méghozzá a Fricska Táncegyüttes egyik táncosával, Papp Máté Bencével. A párost a Blikk kapta lencsevégre először együtt, és azt is megtudtuk, hogy a szentendrei álomházban a séf kiköltözése után össze is bútoroztak. Az énekesnő már a nevét is megváltoztatta a közösségi oldalán, így Krausz-Tóth Gabriellából ismét Tóth Gabivá vált.

forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?