Kvíz

Lehetetlen, hogy 10 másodpercen belül megtaláld a képen a macskát!

A macskák mesterei a rejtőzködésnek, de ez a kis négylábú még a megszokottnál is jobban tud elbújni. Amint ránézel az optikai csalódásra, azonnal rájössz, mire célzunk.

 

 

 

Láthatod a cicát? Pedig bizony ott lapul! Valóban a képen van, amit egy jmankruse nevű reddit felhasználó osztott meg. Az internet rajong a macskákért, legyen szó aranyos macskás fotókról, futópadon sétáló cicákról, billentyűzeten fekvő macskákról vagy tortába eső cicákról. Viszont ez az optikai csalódás, ellentétben a többi édes macskás képpel, inkább idegesít minket, mivel majdnem lehetetlen meglátni a képen a cicát.

MEGFEJTÉS:
  •  
  •  
  •  

cat reveal 1470121626 custom 0

Csak egy nagy faáruhalmazt látunk, rönkök egymáson. De ha alaposabban szemügyre vesszük, felfedezhetjük a pihenő macskát, aki elrejtőzött az optikai csalódásban. Egy kis segítség: valóban nagyon alaposan kell megvizsgálni a képet.

Ne keseredjünk el, ha nem sikerül rögtön észrevennünk az optikai illúzión, hogy hol pihen a rozsdaszínű cicus. Ha azonban úgy érezzük, elég volt a keresgélésből, feljebb tekintve megtaláljuk a választ is.




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?