Celeb / Híresség

Tóth Gabi nem először vette semmibe a házasesküt, sötét titok lappang múltjában egy nős férfival

Érdekes dolog lappang Tóth Gabi múltjában, sokan nem is tudják, hogy nem ez volt az első kikacsintása erkölcsileg megkérdőjelezhető vizekre.

 

 

 

Tóth Gabi és Krausz Gábor hat együtt töltött év és egy közös gyermek után bejelentették, hogy a kapcsolatuknak vége. Nem telt el sok idő, hogy kiderüljön: az énekesnőnek már el is rabolta a szívét egy másik férfi, aki közeli ismerőse Gabinak. A Fricska együttes szívtiprója, Tóth Máté Bence iránt érzelmeinek nem tudott parancsolni és immár vele alkot egy párt.

Gabi szerelmi élete igen hektikus volt a Krausz Gáborral való találkozás előtt, több férfi mellett próbálta meg találni a boldogságot, sikertelenül.

A Megasztár idején került be a köztudatba, itt is ismerte meg első híresebb párját, a músor forgatása alatt Bálint Ádámhoz került közelebb, kapcsolatuk azonban tiszavirág életű volt és végül Palcsó Tamás mellett állapodott meg a színésznő hosszabb időre.

Ezután az Anti Fitness Club nevű zenekarral került közelebbi viszonyba: az énekessel Molnár Tamással remek barátságot ápolt, közös dalokat is írt a fiúkkal, illetve közös számot is énekelt velük, illetve a szerelem is ezen berkeken belül talált rá a dobos személyében. Fekete Balázzsal hosszabb és intenzív volt a kapcsolatuk, de életkorból adódóan is amolyan tiniszerelem volt ez.

Ezután következett a cikkünk apropóját adó kapcsolat: az énekesnő Judy férje mellett azt hitte, hogy végleg le tud horgonyozni. Nagy Roli papíron még házas volt Judyval, azonban Gabi szerint érzelmi kötődés már nem volt közöttük, így nem tartotta erkölcstelennek a kapcsolatot. Szerinte csak a válás hivatalos kimondására vártak, mindesetre a férfi még nős volt a kapcsolatuk kezdetén.

Ezután egy focista lett Gabi választottja, Rasztovits Dávid, majd Markó Róbert következett, akit egy igazi nagy szerelem követett: Molnár Tibor, művésznevén Trap kapitány. Róla egyébként meglepően keveset nyilatkozott az énekesnő, de közös megjelenéseik alkalmával látszott, hogy nagy az összhang közöttük.

Ezután következett a már jól ismert Krausz Gábor történet, aki után azt hittük nem lesz új név, azonban a sor úgy néz ki, hogy folytatódik, Papp Máté Bencével.

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?