Celeb / Híresség

Kiakadt a szexiségmérő: Gáspár Evelin falatnyi bikiniben mutatta meg bomba alakját!

Gáspár Evelin festői szépségű szigeten élvezi a nyár utolsó napjait, a kikapcsolódásra pedig szinte csak apró bikiniket vitt magával.

 

 

 

Édesapjuk műsorának köszönhetően Gáspár Evelin és Virág is egy ország szeme láttára cseperedett fel, így jól tudjuk, hogy Evelin bizony évekig küzdött a kilókkal, túlsúlya miatt pedig sokan bántották is. Ezt az idősebb Gáspár lány egy idő után megelégeltre és életmódváltásba kezdett, aminek köszönhetően mára már nyoma sincs gyerekkori duciságánák, sőt.

Evelin kemény munkájának köszönhetően az ország egyik legjobb nője lett, az eredményére pedig maga is büszke, hiszen mióta elérte a célját előszeretettel nyúl a szexi ruhadarabok után. Mint ahogy tette azt most is görögországi nyaralása alatt. Győzike lánya ugyanis nem győzi feltölteni a szexibbnél szexibb képeket a mykonosi kikapcsolódásáról, aminek a követei persze csak örülnek.

Evelin több szettben is felforrósította a hangulatot az Instagram-oldalán, először egy brutál dögös, fekete fürdőruhában vette a lábairól a követőit:

Majd egy lélegzetelállító fehér szerelésben hódított a görög szigeten: 


forrás: borsonline.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?