Belföld

„Ha nem lenne pénz, nem lennék boldog” – Délben kel, majd apuci pénzét szórja a kőgazdag Aurél

Szeptember 18-án érkezik a TV2 új műsora, a Kőgazdag fiatalok, ahol tehetős gyerekek mutatják meg, miként is telnek a hétköznapjaik. Számukra a luxus, a pénzköltés, na meg persze a több százezer forintot érő ruhák természetesek, ők azok, akiknek elég csak ránézni egy autóra és már meg is kapják.

 

 

 

Legalábbis a műsor egyik résztvevőjének, Bárányi Aurélnak az elmondása szerint neki csak egyetlen csettintésébe kerül a legújabb luxusjárgány.

Ha nem lenne pénz, nem lennék boldog, szóval engem a pénz boldogít.

A szemtelenül fiatal, 19 éves srác délnél előbb egyetlen nap sem kell ki az ágyból, a nap hátralévő részét pedig főállásban azzal tölti, hogy tapasztalatokat szerez. Aurél csakúgy, mint a Kőgazdag fiatalok többi szereplője, valódi luxuséletet él: rengeteget jár étterembe, ha pedig vadonatúj autót szeretne, ráadásul nem is akármilyet, akkor csak kérnie kell, a csodajárgány hamar a feneke alá kerül.

Mint mondja, akkor utazik, amikor csak akar, havonta pedig minimum 700 ezer forintot költ el magára.

Bárhová elmehetek nyaralni, csak egy szavamba kerül és mehetek is

A csajoknál általában sikerrel jár, hiszen a lányoknak imponál a fiatal srác drága autója, na meg persze a márkás ruhái. Mivel Aurél apuci pénzéből gazdálkodik, így a határ valójában a csillagos ég.

„Sokan irigykednek arra, amim van, de hát ezzel nem lehet mit csinálni”

– mondja Aurél.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?