Celeb / Híresség

A színpadon sírta el magát Tóth Gabi – fotók

Amint arról a Blikk is beszámolt, Tóth Gabi a Városligeti Mentőnapon lépett fel. Az énekesnő egy minikoncertet adott, egy ponton pedig teljesen elérzékenyült a színpadon.

 

 

 

Tóth Gabi kedvese nélkül, gitárosával, Csóka Péterrel érkezett meg három óra előtt nem sokkal a koncertre, ahol akusztikus előadást tartottak. A Szeretni jöttem című dal közben az énekesnő kétszer is elérzékenyült, ekkor néhány másodpercre megszakadt a koncert. Gabi azzal magyarázta ezt a közönségnek, hogy a stúdióban is elsírta magát, amikor ezt a dalt vették fel. A szám végén megköszönte a jelenlévőknek, hogy vele vannak.

Tóth Gabi nem tudta visszatartani a könnyeit /Fotó: Czerk GáborTóth Gabi nem tudta visszatartani a könnyeit / Fotó: Czerk Gábor

A szeretni jöttem című dal közben tört el a mécses /Fotó: Czerkl GáborA szeretni jöttem című dal közben tört el a mécses / Fotó: Czerkl Gábor

A mindössze négy dalból álló minikoncert végén, a Gyöngyhajú lány közben Gabi lement a közönséghez, a koncert végén többen visszatapsolták. Végül elénekelte a Hosszú idők című dalát, előtte ezt mondta: “Elűzzük azokat a varjakat, sokkal több a sárgarigó!”

A városligeti eseményre egyébként Tóth Gabi exe, Krausz Gábor is hivatalos volt, a sztárséf a Séfek Séféből is jól ismert kollégájával és barátjával, Vomberg Frigyessel kóstolta végig a főzőverseny nagy gonddal elkészített fogásait, amiket később értékeltek is. A részletekről ebben a cikkünkben írtunk. Az énekesnő és a séf nem futott össze az esemény, ugyanis Tóth Gabi érkezte előtt Krausz Gábor távozott a Városligetből.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?