Celeb / Híresség

Opitz Barbi kiposztolta, hogy szakított Serleg Alberttel

Opitz Barbi teljesen kiakadt és ismét szakított a párjával.

 

 

 

A napokban úgy tűnt, Opitz Barbi családi drámája a végéhez közeledik, miután az énekesnő hónapokon keresztül kemény csatát vívott az édesapjával. Az adok-kapokban egyszer már kibékültek, de aztán szempillantás alatt vált még rosszabbá a kapcsolatuk. A fiatal előadó azt is megmutatta, milyen stílusban fenyegette meg őt és kedvesét, Serleg Albertet halálosan az apja. A temperamentumos családban folyton történik valami, legutóbb a rendőrségen kötött ki Barbi édesanyja, mert berontott a szerelmespár otthonába és ordítozva nekiment Albertnek, akinek azóta is sebek borítják a testét.

És ha ez még nem lenne elég, nagyon úgy néz ki, hogy a családi dráma ráment az X-Faktor egykori győztesének kapcsolatára. Bár korábban már nemegyszer szakítottak, de mindig kibékültek. Ezúttal viszont lehetséges, hogy nincs visszaút. Barbi az Instagram-történetébe írta ki, hogy vége Alberttel, viszont különös módon, közel fél óra után leszedte a posztokat.

Hivatalosan is lezártam Alberttel a „kapcsolatunkat”. Sajnos több megalázást már nem bírok el, sokáig tűrtem, de elég volt. Sajnos, aki két napig se tartja az ígéreteit, az már számomra vicc kategória. Ebből az a tanulság, hiába adok valakinek tíz új esélyt, úgyse változik meg– írta ki Barbi.

Képernyőfelvétel (663))

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?