Celeb / Híresség

Lagzi Lajcsi valóban életveszélybe került a börtönben? Ügyvédjén keresztül üzent a rácsok mögül

Galambos Lajos már közel négy hónapja van a baracskai börtönben: egészségügyi állapota ugyan továbbra sem javul, de családja támogatásának a tudata életben tartja és viszi előre, ügyvédjén keresztül üzent ezúttal.

 

 

 

– A bevonulásától a betegszobán tölti a napjait. Nem javul az egészségügyi állapota, mondhatni, napról napra rosszabb. Nyilvánvalóan az alapbetegségeinek nem tesz jót ez az élethelyzet. De a rémhírekkel ellentétben nincsen életveszélyben! – árulta el dr. Csontos Zsolt, Galambos Lajos ügyvédje a Storynak, aki azt is hozzátette, tudja, hogy jól van a trombitás, mivel még nem kérte börtönpszichológus segítségét.

A zenész egyedül van egy szobában, ahol a napjait úgy tölti, mintha egy kórházban lenne, folyamatosan nővérek figyelnek rá. Az idejét jórészt azzal tölti, hogy várja, hogy a szeretteivel beszélhessen, akikkel leginkább levélben tudja tartani a kapcsolatot, de olykor egy-egy Skype hívást is meg tudnak ejteni.

A tudat tart életben, hogy ki fogok menni innen. És a családom támogatása. Nem kell aggódni értem

– üzente a börtönből Lagzi Lajcsi, aki folyamatosan azon dolgozik, hogy bebizonyítsa a saját igazát és hogy a rá kiszabott 3 és fél éves börtönbüntetést, amit áram-, víz- és gázlopás miatt szabtak ki rá, ne kelljen leülnie.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?