Celeb / Híresség

Liptai Claudia pucér fotósorozata ma is mindent visz! – fotógaléria

Bizonyára sokan emlékeznek még rá, hogy Liptai Claudia 2009-ben a Playboy Magazin jubileumi számában bevállalta az, amit hazánkban nem olyan túl sokan tettek addig.

 

 

 

Akik nem emlékeznek rá, azoknak örömmel mutatjuk meg az újdonságként ható fotósorozatot, amellyel jubilált a magazin. A kitűnő színésznő, aki pályafutását a Szomszédok című sorozatban Lenke néni idegesítésével kezdte, végül a Jóban rosszban és számos sorozat után az egyik legnépszerűbb hazai műsorvezetőként a TV2-től az RTL-hez igazolt, ahol a NőComment című műsor háziasszonyaként szórakoztatja a nézőket. A rádióhallgatók az ÉdesKettes című műsorban hallhatják minden hétfőn a Sláger FM-en a férjével Pataki Ádám cukrászmesterrel.

Claudia filmes és  televíziós szakmai múltja, jelene és jövője mellett azonban nem lehet elmenni az erotikus fotósorozata mellett sem, amely bizony minden férfi fantáziáját megmozgatja a mai napig.

Ez történt egyébként anno a fotózáson is a Martin néven emlegetett kubai kosaras férfivel, aki partnere volt a vörös démonnak a sorozat elkészítésében. A képeket elnézve csak úgy izzott köztük a levegő.

A FOTÓSOROZATOT IDE KATTINTVA TUDOD MEGNÉZNI!

forrás: reflektoronline.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?