Celeb / Híresség

„Mi az a mell helyetti nyúlvány?!” – kegyetlenül nekimentek Gáspár Evelinnek

Gáspár Evelin szexi fotója megint sokaknál kiverte a biztosítékot. A idősebb Gáspár lány melleit kritizálták meglehetősen kemény szavakkal.

 

 

 

Gáspár Evelin az ország szeme láttára nőtt fel. Kiskorában súlyfeleslege miatt rengeteg bántást kapott, ám a duci lány már rég a múlté. Mégis, nagyon úgy tűnik, így sem felel meg sokaknak. Evelin sosem rejtette véka alá, hogy nehezen birkózott meg a ráirányuló hatalmas figyelemmel és volt, hogy emiatt az evésbe menekült, ami újabb témát adott a rosszindulatú internetezőknek. Az idősebb Gáspár lány döntését talán mindez jelentősen befolyásolta, ugyanis életmódváltásba kezdett, melynek meg is lett az eredménye. Rengeteget dolgozott azért, hogy lefogyjon, kilóival pedig a károgók száma is csökkent. Persze ez nem tartott sokáig, ugyanis ahogy Evelin önbizalma nőtt, egy-egy merészebb ruhadarabot is bevállalt, sőt nem egyszer fürdőruhában is megmutatta bombasztikus alakját.

Gáspár Evelin

„Tiszta csontváz vagy”

Az okos, fiatal és dekoratív lány eredményét nagyon sokan értékelik, és rengeteg dicséretet kapott már kitartásáért, azonban újra megszaporodtak a kemény kritikák. Győzike lánya az Instagram-oldalán gyakran posztol a mindennapjairól, örömmel osztja meg követőivel magánélete egy-egy pillanatát. Így volt ez most is, amikor egy liftben készült szelfit osztott meg, meglehetősen szexi szettjében. A rosszmájúak azonban, mint a keselyűk, úgy csaptak le rá  és az eddiginél is durvábban estek neki a lánynak.

  • „Pfff. Mi az a mell helyetti nyúlvány” – írja az egyikük pár perccel a fotó megjelenése után.
  • Ahogy az lenni szokott, ha egy elkezdi, a többi megy utána, és elözönlötték a hasonló hangvételű hozzászólások a posztját.
  • „Nagyon csúnya lány vagy, Evelin, csont és bőr vagy, nincs mit fogni rajtad, tiszta csontváz vagy” – reagált egy másik követője.
  • „Hű de ronda, még elhiszi, hogy szép. A melleit hol hagyta?” – olvasható egy újabb hozzászólásban, melyből még megszámlálhatatlan érkezett.
Gáspár Evelin
„Most sovány, ezért bántják”

Evelin követői között nagyon sok olyan személy található, aki pontosan tudja, milyen komoly munka eredménye, hogy megszabadult súlyfeleslegétől. Nem csak náluk, hanem azoknál is kiverték a kemény hozzászólások a biztosítékot, akik tisztelik és kedvelik a lányt. Azonnal a védelmére keltek.

„Ha kövér volt, azért bántották, most sovány, ezért bántják. Az embereknek nem egymásnak kell megfelelniük, hanem önmaguknak, unatkozó kommentelők hadserege” – kelt ki magából egy rajongója.

„Teljesen mindegy ki mit mond! A legfontosabb, hogy te érezd magad jól a bőrödben. Nagyon csinos vagy!” – írja másikuk.

Utóbbi hozzászólónak igaza van, mert a híresség helyén tudja kezelni a negatív hozzászólásokat, és nem veszi a szívére a megkeseredett tróllok gusztustalan beszólásait. A fotók is azt bizonyítják, Evelin elégedett magával, és tudja, egy a fontos, hogy ő érezze jól magát a bőrében.
forrás: borsonline.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?