Celeb / Híresség

Pásztor Anna kiakadt a Balatontól: „Minden ragad, brutálisan drága, cserébe beleeresztheted magad egy közös DNS-katyvaszba” – videó

Pásztor Anna a Sáros tócsákban ugrálni című YouTube-műsorban fejtette ki véleményét a magyar tengerről. Az énekesnő gyerekként minden nyarat a Balatonnál töltött, ám ennek ellenére ma már nincs jó véleménnyel Közép-Európa legnagyobb állóvízéről.

 

 

 

Én nem nagyon szeretem a strandokat. Van ez a zsizsi, minden ragad, brutálisan drága, cserébe beleeresztheted magad egy közös DNS-katyvaszba, amit Balatonnak hívnak. Amikor kicsi voltam, akkor is ugrottam egy fejest, a Balaton közepéig kiúsztam, és akkor ott tök jól elvoltam

– mondta Pásztor Anna a műsorban.

Az énekesnő egy szomorú nyaralásukról is mesélt: Thaiföldre utaztak a családjával, amikor a fia még egyéves sem volt. A gyermek beteg lett, ezért mindannyian a kórházban kötöttek ki.

Ott az a szokás, ha beteg az egyik családtag, benn alszik vele mindenki. Egy közös kórteremben voltunk, Benjike rajtam infúzióval, mert szopizott, a gyerekeim apukája meg az ágy mellett, a földön aludt egy törölközőn. Közben jöttek be a gyíkok, mert nyitva volt az ablak, légkondi meg sehol. Az meredek volt…– mesélte az énekesnő.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?