Celeb / Híresség

Gáspár Evelin teljesen kibukott: „Életem egyik legnagyobb és leghosszabb harcát vívom…”

Gáspár Evelin ismét csalók hirdetéseibe futott bele, akik az ő arcával reklámoznak bizonyos fogyasztószereket, mégpedig úgy feltüntetve, mintha a tévésnek azzal sikerült volna elérnie az álomalakját.

 

 

 

Gáspár Evelin bomba formába lendült a nyárra, miután rengeteget fogyott az elmúlt időszakban. Az idősebbik Gáspár lányért korábban aggódtak a követői, nehogy túl sok kilót dobjon le, ugyanis egyes képein már a bordája is kilátszódott. Annyi biztos, hogy a fiatal lány rengeteget változott kislánykora óta, és mára rengetegen irigylik az alakját, kérdezgetve tőle, milyen csodaszer segítségével sikerült fogynia.

Evelin már nem először kerül abba a helyzetbe, hogy a nevével és az arcával visszaélve reklámoznak kamu oldalak fogyasztószereket. Lgutóbb újra betalálták a tévést, aki mit sem tudott a dologról addíg, míg a követői el nem küldték neki a hu.gasparevelin.beauty oldalát.

„Nem először történik ez meg velem, és tartok tőle, hogy nem is utoljára. Próbálok tenni ezek ellen az oldalak ellen, de a rendőrség tűt keres a szénakazalban, hiszen ezek az oldalak lenyomozhatatlanok. Ugrálnak különböző szerverbankok között, és iszonyú nehéz megtalálni a felelősöket” – jegyezte meg az újabb hamis reklámszöveggel kapcsolatban.

Íme, a hirdetés, amellyel megpróbálnak másokat lehúzni:

🇭🇺 Gáspár Evelin nyíltan elárulta mindenkinek gyors fogyásának titkát. Dr. Góth Miklós vezetésével mindössze egy hét alatt sikerült lefogynia, mindenféle diéta és testmozgás nélkül.
🎯 Most már mindenkinek van rá módja! Gáspár Evelin Dr. Góth Miklós támogatásával hozzáférést nyit hihetetlen programjukhoz, amellyel mindössze egy hét alatt fogyhatsz.
👉 Az információkat a projekt weboldalán, a videó alatt a "További információ" gombra kattintva tudjátok megnézni.

Posted by Gáspár Evelin on Thursday, June 22, 2023

Evelin értetlenül áll a helyzet előtt, és rettentően bosszantja, hogy nem tud ellene mit tenni.

„Tizenöt éves, kőkemény munka áll amögött, ahogy most kinézek. Ezt a munkát teszik tönkre az ilyen hirdetések, és ebből már nagyon elegem van! Rendszeresen és nagyon keményen edzek személyi edző segítségével. Közben egy bőrfeszesítő kezelésre is járok, hiszen a fogyás után erre is szükség van. Életem egyik legnagyobb és leghosszabb harcát vívom, amelyhez nem használok semmiféle csodaszert” – fakadt ki a műsorvezető.

Ráadásul akaratlanul is felelősnek érzem magam az ilyen, a nevemmel reklámozott kamuszerek miatt. Csak a bűnözők és a Jóisten tudja, milyen kemikáliákat kevernek össze, hogy aztán gyógyszertárként értékesítsék… Akár meg is ölhetnek valakit a nevemben, ami szörnyű és elfogadhatatlan” – mondta a Ripostnak a lány, akit korábban egy hazai előadó is számonkért, de hiába, hiszen nem ő áll a termékek mögött.

„Sajnos, folyamatosan kapom az ilyen és ehhez hasonló hirdetéseket, amelyekben a nevemmel és az arcommal próbálnak eladni valamilyen terméket. Dunát lehetne rekeszteni ezekkel. Nemrég valami zöld port reklámoztak velem, amivel a hirdetés szerint fogyni lehet. Egy ismert magyar előadó fel is hívott, hogy megrendelte a terméket, de teljesen hatástalan” – magyarázta felháborodottan.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?