Celeb / Híresség

Fegyveres testőr védi Gáspár Zsolti családját

Egyszer már megmentette egy késszúrástól a tarjáni showmant a testőre, aki annyira elhivatott, hogy bármikor vállalná a halált Gáspár Zsolti vagy a családtagjai helyett. Emil gyerekkora óta arról álmodott, hogy testőr lesz.

 

 

 




 

Húsz éve már, hogy a Gáspár család szolgálatában áll Emil, a família testőre és mindenese, aki Zsolti oldalán a Life TV-n futó mai Vacsorakirályban is feltűnik. Az elhivatott védelmezőről a Bors megtudta, hogy már gyerekkorukban védte a híres fivéreket, ha azok konfliktusba keveredtek.

Egy iskolába jártam Győzővel. Már akkor sportoltam, edzettem, szép termetes voltam, és sokszor megvédtem, ha meg akarták verni.

KÉSŐBB AZTÁN GYŐZŐ PAPA ÉS A NEJE SZOLGÁLATÁBA ÁLLTAM, NYUGODJON BÉKÉBEN, BÁRCSAK ÉLT VOLNA MÉG SZÁZÖTVEN ÉVET AZ ÉDESANYJUK, NAGYON IMÁDTAM– mesélte a Borsnak Emil, aki a szó szoros értelmében az életét tette fel Salgótarján leghíresebb családjára.

 

 




 

 

Az évtizedek óta sikeresen üzletelő Gáspárok életében ugyanis akadt egy-két meleg helyzet, amikor elkélt Emil jelenléte.

– Mivel vállalkozók, rengeteg találkozójuk, megbeszélésük volt mindig is, és ilyenkor azért nem biztos, hogy mindig mindenki egyetért…

EGYSZER EGY KONFLIKTUS ODÁIG FAJULT, HOGY AZ EGYIK EMBER KÉST RÁNTOTT, ÉS ZSOLTIBA AKARTA SZÚRNI, DE IDŐBEN KÖZBELÉPTEM, ÉS CSAK A KEZEM BÁNTA, ABBA MÉLYEDT BELE A BÖKŐ– emlékezett vissza a testőr, hozzátéve: nem rázta meg az eset, ugyanis kiskorától fogva arra készült, hogy egyszer másokat fog védelmezi.

Ez volt az álma, s annyira elkötelezett, hogy a világon semmitől sem fél, gondolkodás nélkül életét adná a Gáspár családért. Emil egyébként ma már leginkább Zsolti szolgálatában áll, nála alakítottak ki számára egy külön lakrészt, ahol éjjel-nappal résen van, és bármikor bármiben a showman rendelkezésére áll. Ha kell, bolondozik és fagyit hoz a gyereknek, ha úgy adódik, tévéműsorban sziporkázik, de nem viccel, ha élesre fordul egy szituáció.

– Emil a profibbak profija, akinek lőfegyvertartási és kardviselési engedélye is van.

ÉVENTE NÉGY NAPOT AFGANISZTÁNBAN TÖLT, HOGY A LEGÚJABB, LEGHATÁSOSABB HARCMŰVÉSZETI, FOGÁSOKAT, VÉDELMI TECHNIKÁKAT ELSAJÁTÍTSA, ÚGYHOGY VELE AZTÁN KÖTEKEDHET BÁRKI.

De amellett, hogy az életünket védi, családtagunk is. Minden eseményen velünk van ő és a szerettei is, és természetesen jól is fizetjük. Állatokat is kap mindig, úgyhogy bőkezűek vagyunk vele – árulta el Zsolti, akit egész biztosan a számára legmegfelelőbb személy véd, Emillel ugyanis tökéletesen egy hullámhosszon vannak, ami a humort illeti.

 

 




 

 

 

A robusztus őr például pontosan úgy udvarolt már első látásra Keleti Andinak, ahogy poénos főnöke. „Hogy tetszik lenni, művésznő? Brutálisan néz ki!” – csapta a szelet Emil a táncművésznek, aki szemérmes kacarászással, pironkodva fogadta a flörtölést.

 

 

 

 

 

forrás: borsonline.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?