Belföld, Celeb / Híresség

Steiner Kristóf felrobbantotta a férjével a Budapest Pride-ot: elképesztő táncot lejtettek – videó

A Budapest Pride idén is igazán emlékezetesre és eseménydúsra sikeredett. A megannyi felszólaló és fellépő mellett Steiner Kristóf tánca volt az, ami örökre a vonulók emlékezetébe égett.

 

 

 

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, július 15-én, azaz most szombaton tartották az idei Budapest Pride-ot a Városliget–Hősök tere–Andrássy út–Oktogon–Teréz körút–Király utca–Felsőerdősor–Andrássy út–Hősök tere–Városliget útvonalon. A több tízezres tömeg hatalmas hőségben fesztiválozott 2023-ban már a 28. alkalommal. A felvonulás végén Karácsony Gergely is felszólalt, és többek között arról beszélt, hogy számára természetes az, ha két ember szereti egymást, illetve, hogy Budapest szereti az LMBTQ-embereket.

Ahogy az elmúlt években, úgy idén is színesebbnél színesebb fellépőkkel és beszédekkel tették még izgalmasabbá az eseményt a szervezők. Steiner Kristóf már évek óta sztárvendégként vesz részt a rendezvényen és ezúttal is a párjával, Nimrod Dagannal a felvonulást vezető furgon hátulján garantálták a zenét és a fergeteges hangulatot az őket követő tömegnek. A páros nem szégyenlős, ezért igencsak szellős, fekete-fehér öltözetben táncolt a hangfalak előtt. Mindketten alsógatyában érkeztek a bulira, Kristófon ráadásul felső sem volt, ezáltal még szabadabbnak érezhette magát. A szerelmesek egymásnak simulva táncoltak, melyről videót is osztott meg a tévés a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában.

Kristóf később már egyedül rázta a csípőjét a tömeg felé, míg Nimrod DJ-zett. Előbbi annyira átélte a felvonulás minden pillanatát, hogy a furgonra felhúzta magát a kezeivel, lábát pedig szétterpesztette az emberrengeteg felé. Az biztos, hogy felejthetetlen pillanatokat okozott a közönségének.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?