Celeb / Híresség

Berki Krisztiánnak a szteroidozás miatt nem lehetett gyereke korábban – videó

Berki Krisztián nevét ha megemlítjük, mindenkinek eszébe jut valami róla, legyen pozitív, vagy negatív gondolat. Most komolyabb témákban is hallhatjuk a véleményét egy hosszabb beszélgetés során a Youtube-on.

 

 

Berki a Kovács Balázs (AntiTroll) Youtube csatornáján, a Miben hiszel? című műsorában fejtette ki a véleményét több témával kapcsolatban.

 

„Sosem szerepeltem sehol. Én az életemet és a saját személyiségemet adtam oda a közönségnek.” – állítása szerint az elmúlt évek során önazonos tudott maradni a közönsége előtt.

Nem csak az ő életükben volt hatalmas esemény kislányuk születése, hiszen több száz ezren követhették végig az eseményt élő videó keretein belül, erről pedig eléggé megosztó vélemények vannak azóta is. 8 évvel ezelőtt született idősebbik lánya, Natika, akinél még csak szülés felkészítőre járhatott. Ám Emma megszületésének élő közvetítése számára azért is fontos, hogy segíthessen eme hatalmas feladat előtt álló kismamáknak a felkészülésre.

 

Bevallotta az adás során, hogy rengeteg hibával rendelkezik, akár csak bármelyik ember, viszont ezeken keresztül keresztül tanult meg sok mindent az életben. Szabadszájúsága és lázadó karaktere miatt egy ország bélyegzi meg akárhányszor csak nyilatkozik, elmondása szerint ezt a karaktert szívesen levetkőzné már főleg a gyerekeire való tekintettel.

„Nem kérdés, hogy a családot választjuk.” – mondta azzal kapcsolatosan Berki, hogy a karaktere érdekei és a családot nézve mi/ki a fontosabb.

Nagyon fontos, hogy fiatalként megfogalmazd azt, hogy ki és mi szeretnél lenni. Nem azt, hogy mennyi pénzt akarsz keresni.– fejtette ki az értékrendjével kapcsolatban. Szerinte sokan a pénzre és a külsőségekre fókuszálnak a belső értékek helyett. Sportmúltjából adódóan magával hozta a magas szintű motiváltságot, szabálykövetést és a minden áron küzdeni akarást. Gyermekei születése után jött rá igazán, hogy mi is az az önzetlen szeretet.

 


„A siker számomra azt jelentené, hogy ha lenne egy nagyon nagy családom, nagyon sok gyermekkel, akikkel vasárnaponként összeülnénk és ahogy régen a nagymamánál lenne a vasárnapi ebéd.”– vallotta be a beszélgetés során.

Korábbi testépítő múltjának köszönhetően Krisztiánnak sokáig nem lehetett gyereke szteroidozás miatt. Hogy milyen is a gyengébbik énje, arra is megkaptuk a választ, hiszen közölte, hogy habár véleménye szerint gyengeséget nem engedhet meg magának egy férfi, neki is tud potyogni a könnye egy apák napi rendezvényen például. Elárulta, hogy egy nőnek a biztonságot a férfi jelenti, így családon belül szerinte nem megengedett a férfi gyengeség. Rosszabb napjain az edzőterembe megy, hogy levezesse a feszültséget.

rosszindulatú kommenteket nem veszi magára akár munkáról, akár pénzről van szó.

„Ők a saját problémájukról beszélnek a kép láttán, nem rólam. Csak hozzám célozzák, hiszen azt látják, hogy én ezt másképp csinálom.” – mondta, majd hozzátette, hogy inkább kérdezniük kellene az embereknek, nem pedig támadniuk.

 



 

 

 

forrás: blikk.hu

 

 

 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?