Celeb / Híresség

Tóth Gabi még nem volt 18 éves, amikor levetkőzött egy férfimagazinnak – fotó

Az énekesnő azóta sem vállalt meztelen fotózkodást.

 

 

 

Tóth Gabit sokan vádolják manapság azzal, hogy túlságosan is nagyot fordult vele a világ a Megasztáros bemutatkozása óta. Az énekesnő még a 2005-ös zenei tehetségkutatóban tűnt fel, és a második széria harmadik helyezettjeként végzett.

Azóta eltelt 17 év, és – az akkor éppen 17 esztendős – Tóth Gabi a szemünk előtt lassan vadócból dívává alakult át. Ma már maga is gyakran zsűrizik és mentorkodik, jelenleg például a Sztárban sztár leszek mestereként láthatjuk a képernyőn.

Kevesen emlékeznek már rá, hogy a Megasztáros berobbanása idején egy férfimagazin is megkereste az üstökösként feltűnt énekesnőt, aki fiatalkorúként mondott igent a felkérésre. A CKM-ben persze csak bugyiban és melltartóban láthattuk, de úgy is a végzet asszonyaként domborított az akkor még fekete hajú sztár.

EZ IS ÉRDEKELHET:

A Blikk korabeli száma szerint Gabi nem bólintott rá azonnal a felkérésre, ehhez a szülei beleegyezésére volt szükség. Maga egyébként nem is értette a nagy felhajtást, hiszen akkoriban még nem volt az a nagy felöltözős-kisminkelős fruska.

„Apuékkal rendesen átrágtuk a dolgot, végül közösen bólintottunk rá. Kissé idegen számomra az összes nőcis ruha, talán a korom miatt. Az öltözködés terén gátlásosabb vagyok az átlagnál. Fiús lánynak vallom magam. Jobban szeretek farmerban, tornacipőben járni, a tűsarkútól például egyenesen irtózom”

– vallotta akkor az énekesnő. A márciusi CKM címlaplánya lett, vörös-fekete bugyiban és melltartóban, megbabonázó tekintettel nézve a kamerába, és a sminkesek hatalmas vörös szájat is rajzoltak neki.

„Komolyan mondom, most fordult elő életemben először, hogy tetszettem magamnak”

– mondta akkor félig-meddig viccesen Gabi, azt is bevallva, hogy meztelen képeket még felnőttként sem vállalna el soha, és valóban, ezt az ígéretét azóta is tartja. A szülei is elégedettek voltak az akkori végeredménnyel, de miért is ne lettek volna, hiszen a határokat ők maguk jelölték ki a fotózás során.

Fotó egyebek mellett ITT.

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?