Egyéb

Irgalmatlanul kiakadt Szabó Tímea a Rogánék által tervezett kínai vegyi lerakat miatt

Megkérdezi a kormánytagokat, hogy igazak-e a kiszivárgott információk.

 

Megírtuk, hogy a kínai vegyi anyagok elosztóközpontjává válhat Magyarország. Az ügy kapcsán megszólalt Szabó Tímea. A Párbeszéd – ZÖLDEK frakcióvezetője szerint

Rogánék újabb akkuközpontja színtiszta hazaárulás.

A politikus írását változtatás nélkül közöljük:

„Több millió konténernyi mérgező vegyi anyagot akarnak Rogánék Budapest kertvárosába szállítani Kínából! Folytatódik Rogán Antal és a magyar kormány már most is elképesztő léptékű akkugyarmatosítása.

A propagandaminiszter-üzletember most éppen Budapesten tervez akkuközpontot létesíteni, hogy tonnaszámra hozathasson és teríthessen Kínából érkező mérgező, rákkeltő anyagokat! Ehhez kell a nagy kínai projekt, a magyarokat eladósító Budapest–Belgrád-vasútvonal is!

Nem, nincs tévedés: a Direkt36 tényfeltáró cikke szerint azért van szüksége Rogánéknak a természetesen 30 évre titkos szerződéssel kötött Budapest–Belgrád-vasútvonalra, hogy azon szállítsák ide az akkugyárakhoz szükséges mérgező anyagokat, amelyeket aztán Budapesten, Soroksáron, a lakóövezethez közel, egy új akkuközpontban akarnak teríteni.

Az útvonal több helyen néhány tíz méterre van a kertvárostól!

Ráadásul – minisztériumi dokumentumok szerint – a vegyianyag-elosztó létrehozását egy Acemil Zrt. nevű, frissen alapított cég végezné, amely, naná, Rogán Antalhoz kötődik. Egész pontosan a cég székhelyéül szolgáló iroda tulajdonosa Kertész Balázs ügyvéd tanácsadó cége. Kertész Rogán Antal jó barátja és bizalmasa.

Szóval kezd az egész akkugyártásos mutyi szépen kirajzolódni. Amíg korábban „szimplán” csak loptak ezek a tróger Rogán–Szijjártó–Orbán-félék, addig most már ezt úgy csinálják, hogy közben: 1. kiárusítják Magyarországot Kínának; 2. potenciálisan megmérgezik a fél országot a mérgező akkugyáraikkal, amelyeknél lassan hetente van baleset, tűz, mérgezőanyag-szivárgás, zajszennyezés, fényszennyezés, talajmérgezés, dolgozói bérek elmaradása (és még sorolhatnánk).

Ez nem más, mint színtiszta hazaárulás! A soroksári BILK átadása a kínaiaknak súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent!

A Fidesz – Rogánék vezetésével – kiárusítják hazánkat a szennyező kínai érdekeknek, miközben eladósítják Magyarországot, a magyar emberek jogait, jövőjét, szabadságát, függetlenségét pedig sárba tiporják!

Első körben a Párbeszéd – Zöldek nevében írásbeli kérdést nyújtottam be Orbánhoz, Szijjártóhoz, Rogánhoz, hogy igazak-e a Direkt36 cikkében foglaltak.

Aztán megyünk tovább, nem hagyjuk, hogy agyonmérgezzék Budapestet és a vidéki városainkat, nem hagyjuk, hogy kiárusítsák hazánkat a kínai érdekeknek!”

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?