Belföld, Celeb / Híresség

Nagy erőkkel vonult ki Zalatnay Cinihez a rendőrség: „Nagyon feldúlt vagyok”

Zalatnay Saroltának rémálomba illő hétfője volt: betörtek az otthonába. Az énekesnő feldúltan és szomorúan mesélte el, pontosan mi történt.

 

 

 

Zalatnay Saroltának rémesen telt a hétfője, ugyanis betörtek a tárnoki házába. Az énekesnő természetesen halálra rémült, nem tudta elképzelni, hogy hajtja majd álomra a fejét. Mint mondta, a kutyája észrevette a tetteseket, sőt, jelzett is, de ő nem vette komolyan a házőrző ugatását.

„A hír sajnos igaz, valóban betörtek hozzám. Csak most mentek el a rendőrök, nagyon feldúlt vagyok. Nem értem, ki képes ilyesmire! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy hajnalban arra keltem, hogy a kutyám vadul ugat, de nem igazán vettem komolyan. Még rá is szóltam, hogy hagyja abba. Majd később, reggel, a szokásos időben felkeltem, és ahogy mindig, leültem a számítógéphez. Ekkor döbbentem rá, hogy valami nem stimmel! Bevertem ugyanis a térdem a gép mellett kihúzott fiókba, amit biztos nem én hagytam nyitva. Ekkor hasított belém a fájdalmas felismerés, hogy betörők jártak az otthonomban” – mesélte megtörten Cini, akitől készpénzt és értéktárgyakat is eltulajdonítottak.

Az első sokk után próbáltam felmérni, miket vittek el tőlem. Nos, bár a házat nem dúlták fel, nem csináltak felfordulást, készpénzt és ékszereket biztos loptak tőlem. Nagyon bízom a rendőrség szakszerű munkájában, remélem, hamar elkapják a tettest vagy tetteseket– tette hozzá a Borsnak az énekesnő, aki reméli, soha többé nem fordul elő vele ilyen.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?