Celeb / Híresség

Vége Szabó Zsófi házasságának: nem egészen öt évvel az álomesküvőjük után válik férjétől a műsorvezető

Vége Szabó Zsófi házasságának. Mint ismert, Szabó Zsófi 2016-ban mondta ki a boldogító igent. Most egy nehéz időszak után mindennek vége.

 

 

 

 


Mint a Blikk akkor részletesen megírta, 2016 októberében igazi álomesküvőn lettek egymáséi Kis Zsolttal. A következő években csak boldogságról jöttek hírek a család háza tájáról, de úgy tűnik, valami félresiklott.

„Ma reggel elmondtam, milyen időszak van mögöttem. Nem volt könnyű. Sem megélni, sem kimondani, elmondani pedig végképp nem. Zsoltival különváltak az útjaink, de továbbra is közös a legfőbb célunk: a kisfiúnkat boldoggá tenni” – írta ki az Instagram-oldalán Szabó Zsófi.

 

Szabó Zsófi színésznő, tévés műsorvezető pénteken reggel Az RTL Klub Reggeli című műsorában több mindenről beszélt. Arról, hogy a lovaglás, mozgás mennyire fontos számára, és ezt jó időre elvette tőle a koronavírus. Ugyanis Szabó Zsófi is elkapta a fertőzést, s a betegség nagyon megviselte – mondta. Beszélt a mindennapjairól, amelyek a betegség – és más okok – miatt sem voltak könnyűek: – A érjemmel szétmentünk, nehéz időszak van mögöttem – mondta el a szép színésznő a műsorban.

– Külön vagyunk már, de látni fognak minket együtt, együtt neveljük a kisfiúnkat, aki élő bizonyítéka annak, hogy ez egy valódi szerelem volt, egy komoly kötődés, nagyon intenzív hat évünk volt együtt. Ha az ember küzd és küzd azért, ami egy idő után nem működik, abban elfárad. És ez egyikünknek sem jó. Ő nem tudott annyira alkalmazkodni, de én sem – mondta Szabó Zsófi, hozzátéve: a férjével két különböző világot képviseltek, s ha felmerül a kérdés, akkor ez miért kellett nekik, arra annyit lehet elelni, hogy mert szerelmesek voltak egymásba.

– Nagyon kemény időszak áll mögöttem és mögötte is. Az Instagramon ez nem látszódott, legfeljebb azoknak, akik ismernek. Tényleg azt gondoltam, amikor Zsolti mellett letettem a voksomat, hogy ez életem végéig szól. Eltökéltem magam, hogy felség legyek, édesanya legyek, és most nagyon nagy a változás, és ez annak tudható be, hogy nekünk már nem megy tovább – mondta Szabó Zsófi, azt is hozzátéve: a döntést ő hozta meg.

– Egy csomó cikk lesz, és fáj, hogy mi vár ránk, egy csomó címlap, nagyon jó lenne ezt megúszni. Lehet, hogy volt egy hangzatos esküvőnk, de mi soha nem kifelé éltünk, meg kellett küzdenünk ezért a kapcsolatért, ami eddig tartott. Együtt maradunk, de nem mint férj és feleség – mondta Szabó Zsófi a reggeli műsorban.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?